Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ravagii în sudul țării! Grindina a distrus tot ce i-a stat în cale

Publicat:

O ploaie cu grindina a facut ravagii aseara in raioanele Cahul și Cantemir. Aversele puternice au inundat mai multe curti, iar grindina a distrus culturi agricole. Ofițerul de presa al DSE, Diana Țuțu, a declarat pentru Deschide.md ca salvatorii nu au primit niciun apel de urgența, iar pagubele vor fi evaluate de comisiile locale. In același context, aria de protecție antigrindina in Republi

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cine va expoata zacamintele de gaze și țiței din sudul țarii

14:01, 17.04.2024 - Guvernul a decis cine va expoata zacamintele de gazeși țiței din sudul țarii Este vorba despre zacamintele de gaze din Victorovca, raionul Cantemir și cele de țiței din Valeni, raionul Cahul. Dreptul de folosința asupra acestor doua sectoare de subsol a fost transmis intreprinderii de stat care deține…

Rusia: A fost dejucat un atentat terorist in sudul țarii. Au fost operate trei arestari

03:25, 30.03.2024 - Serviciile de securitate ruse au anunțat vineri seara ca au fost arestați trei resortisanți dintr-o țara a Asiei centrale, care urmau sa comita un atentat cu bomba in sudul Rusiei, la o saptamana dupa atentatul de la periferia Moscovei soldat de acum cu cel puțin 144 morți. FSB precizeaza intr-un comunicat…

Percheziții in sudul țarii: ce a gasit poliția

12:45, 28.03.2024 - Ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI au efectuat percheziții domiciliare in raionul Vulcanești la doua persoane cu varstele de 45 și 48 de ani, suspectate ca ar deține ilegal arme, precum și alte obiecte folosite la acțiuni de braconaj in zona de sud a țarii. In urma acțiunilor intreprinse la…

Dupa 35 de ani de promisiuni și amanari se deschide primul drum expres din vestul țarii. Prima inaugurare in an electoral - 19 km de drum de legatura Oradea-Autostrada Transilvania.

13:40, 18.03.2024 - Pana la finalul lunii martie va fi inaugurat primul segment de drum expres pe o distanța de 19 km intre Oradea și Autostrada Transilvania, o „reușita” anunțata de CNAIR in an electoral, dupa 35 de ani de amanari.

Fermierii au blocat un traseu din sudul țarii

14:20, 13.02.2024 - Traseul Cahul - Cantemir a fost blocat de fermieri in semn de protest. De menționat ca astazi pentru a doua zi consecutiv a fost blocat și punctul de trecere a frontierei de stat. Agricultorii cer implicarea urgenta a autoritaților, in caz contrat aceștia spun ca sectorul este in pragul unui dezastru.

Mascații de la „Fulger” vor desfașura exerciții tactice in sudul țarii: Poliția indeamna cetațenii sa pastreze calmul

08:10, 08.02.2024 - Mascații din cadrul Brigazii de poliție cu destinație speciala “Fulger” vor desfașura astazi exerciții tactice in sudul țarii. Astfel, Poliția indeamna cetațenii sa pastreze calmul.

Ultimatumul fermierilor de acum 5 zile a expirat: In sudul țarii incepe protestul și marșurile cu tractoarele

21:40, 06.02.2024 - Asociația Forța Fermierilor anunța ca agricultorii din raionul Cahul ies maine, 7 februarie, la protest. „Sunt disperați, decapitalizați și nu au resurse minimale pentru lucrarile de primavara”, se arata ntr-un comunicat.

Fermierii din sudul țarii iși iau tractoarele și ies maine la protest: „Nu avem resurse pentru lucrarile de primavara”

21:35, 06.02.2024 - Asociația Forța Fermierilor anunța ca agricultorii din raionul Cahul ies maine, 7 februarie, la protest. „Sunt disperați, decapitalizați și nu au resurse minimale pentru lucrarile de primavara”, se arata ntr-un comunicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?