Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raiduri americane în Somalia - 62 de militanți Al Shabab au fost uciși

Publicat:

Saizeci si doi de militanti Al-Shabaab au fost ucisi in atacuri aeriene desfasurate de SUA in Somalia in weekend, cele mai recente dintr-o serie de atacuri ale armatei americane in aceasta tara din estul Africii ca parte a campaniei antiteroriste, relateaza dpa preluata de Agerpres.
Cele sase atacuri de sambata si duminica au avut loc in apropiere de Gandarshe, un oras la sud-vest de capitala Mogadishu. Ele au avut ca tinta o cunoscuta tabara a Al-Shabaab si au fost coordonate cu guvernul somalez, au precizat SUA intr-un comunicat transmis luni.

"Alaturi de partenerii nostri…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali, ucisi in doua atacuri ale Statului Islamic

12:30, 19.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a ucis 28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali in doua atacuri in zone controlate de guvernul sirian, transmite vineri AFP, citand Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Civili uciși in urma unor atacuri ale Rusiei in mai multe regiuni din Ucraina

05:01, 09.04.2024 - Atacuri ale Rusiei in mai multe regiuni ale Ucrainei au ucis cinci persoane luni, potrivit oficialilor. O racheta a ucis trei persoane si a ranit cel putin opt in orasul sudic ucrainean Zaporijie, a declarat guvernatorul regional Ivan Fedorov, informeaza Rador Radio Romania.

Serviciile secrete americane fac cel mai sumbru anunț: 'Urmeaza posibile atacuri similare cu cel de la Moscova!'

19:35, 06.04.2024 - Biroul Federal de Investigatii (FBI) si Departamentul pentru Securitatea Interna al SUA (Homeland Security) au cerut fortelor de politie locale din Statele Unite sa fie in alerta in fata posibilitatii unor atacuri teroriste similare cu cel din 22 martie de la o sala de concerte dintr-o suburbie a Moscovei,…

Atac terorist in Iran: cel puțin 3 membri ai forțelor de securitate au fost uciși

07:35, 04.04.2024 - Cel putin trei membri ai fortelor de securitate au fost ucisi intr-o serie de "atacuri teroriste" care au vizat, printre altele, o sectie de politie din Sistan-Baluchestan, in sud-estul Iranului, a anuntat joi televiziunea de stat.Trei membri ai fortelor de securitate au fost martirizati intr-o…

4 aprilie 1944, ziua in care aproape 3.000 de bucureșteni au fost uciși in primul bombardament al aviației anglo-americane asupra Bucureștiului VIDEO

00:05, 04.04.2024 - Carol al II-lea de Hohenzollern-Sigmaringen a murit pe 4 aprilie 1953, in apropiere de Lisabona. In 1968, a fost asasinat pastorul Martin Luther King Jr. nume emblematic pentru lupta pentru drepturile cetațenilor de culoare.

Zeci de palestinieni au fost uciși in atacuri israeliene, in timp ce așteptau ajutoare (Ministerul Sanatații din Gaza)

07:55, 15.03.2024 - Autoritațile controlate de Hamas din Fașia Gaza acuza forțele israeliene ca au ucis zeci de palestinieni care așteptau ajutoare, ieri, in doua atacuri separate. Primul incident a fost un atac aerian asupra unui centru de distribuire a ajutoarelor din centrul teritoriului.

Atac armat in Mogadishu: Cel puțin cinci morți intr-o baza militara

08:20, 11.02.2024 - Cel putin cinci persoane, intre care oficiali militari somelezi si un soldat din Emiratele Arabe Unite, au fost ucise dupa ce un soldat a deschis focul la o baza militara din capitala Mogadishu, au declarat pentru Reuters un ofiter al armatei si reprezentanti ai spitalului.Ministerul Apararii din…

Noi atacuri americane impotriva rebelilor houthi din Yemen

10:15, 09.02.2024 - Armata Statelor Unite a confirmat ca a efectuat mai multe atacuri impotriva sistemelor de rachete houthi, in timp ce gruparea rebela din Yemen se pregatea sa lanseze atacuri care amenințau marina americana și navele comerciale.


Ce parere ai despre aceasta stire?