Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pumni și îmbrânceli la autogara din Bălți: Patru bărbați au ajuns la inspectorat, după ce s-au luat la bătaie

Publicat:
Pumni și îmbrânceli la autogara din Bălți: Patru bărbați au ajuns la inspectorat, după ce s-au luat la bătaie

Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie pe teritoriul garii auto de pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Balți. Incidentul a avut loc ieri, 11 martie, conform unui comunicat emis de de Carabinieri al MAI (IGC).

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO – Bataie in Parlamentul din Georgia: pumni in cap și imbranceli intre aleși. De la ce a inceput scandalul?

16:00, 15.04.2024 - O noua bataie a avut loc in Parlamentul georgian, in timpul dezbaterilor privind proiectul de lege privind „agenții straini”.Liderul „Partidului Cetatenilor”, Aleko Elisashvili, l-a atacat pe liderul majoritatii parlamentare, Mamuka Mdinaradze.

Adolescent de 15 ani, luat la bataie de alți doi minori de 15 și 16 ani, in plina strada! Au intervenit jandarmii

20:36, 27.03.2024 - Un adolescent de 15 ani a fost luat de bataie de alți doi minori de 15 și 16 ani. Totul s-a produs in plina strada, in apropierea unui hipermarket de pe Calea Moldovei. Un echipaj al Jandarmeriei a intervenit și i-a potolit pe cei doi minori și  a chemat o ambulanța pentru adolescentul batut. Incidentul…

A furat caruciorul unui bebeluș ziua in amiaza mare: Cum au reușit oamenii legii sa prinda hoțul

13:55, 04.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce a furat un carucior de pe o strada din municipiul Balți. Cazul a fost inregistrat de catre angajații de la Inspectoratul General de Carabinieri.

Noapte de groaza pentru o fata de 18 ani, atacata pe strada de doi barbați și violata

13:35, 04.03.2024 - O adolescenta in varsta de 18 ani a fost atacata pe strada de doi barbați, iar unul dintre aceștia a violat-o. Incidentul s-a petrecut in Oraștie, județul Hunedoara. „In data de 3 martie 2024, in jurul orei 04:30, Poliția Municipiului Oraștie a fost sesizata de o femeie cu privire la faptul ca fiica…

Scandal in zona Fratelia din Timișoara. Doi barbați s-au luat la bataie

21:10, 27.02.2024 - Polițiștii timișoreni au fost chemați, marți seara, sa aplaneze un conflict izbucnit intre doi barbați pe strada Bujorilor. Cel de la care a plecat totul a fost incatușat. Intre cei doi existau neințelegeri mai vechi care au degenerat acum.

Tanar snopit in bataie, de doi barbați care au coborat dintr-o mașina

17:55, 21.02.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din Matasari, județul Gorj, a fost snopit in bataie de doi barbați, care au coborat dintr-o mașina dupa ce au lovit intenționat autoturismul in care se afla victima impreuna cu un alt barbat.

(video) „Nu, stai, dragul meu!” Imbranceli la protestul de la Balți: O comercianta a ramas fara microfon, inainte sa-și incheie discursul

17:45, 30.01.2024 - Imbranceli și schimb de replici la protestul comercianților, care au ieșit astazi in strada, la Balți. Una dintre manifestante nu a fost lasata sa-și incheie discursul, dupa ce a luat microfonul in mana și a inceput sa scandeze: „Cine e pentru patente? Noi vrem pantente”.


Ce parere ai despre aceasta stire?