Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesor de Religie acuzat că s-a masturbat în faţa elevilor

Publicat:

Acuzatii extrem de grave la un liceu din localitatea sibiana . Un profesor de Religie, care este si preot, e acuzat de parintii unei eleve ca s-a masturbat la scoala, chiar în timpul unei ore. Eleva sustine ca l-a filmat chiar în momentul în care facea gesturile obscene.

Mama fetei este decisa sa depuna plângere la Politie si spune ca este decisa sa nu îsi mai lase fata la scoala pâna când nu va pleca acel profesor, potrivit Antena 3.

&"Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atenta la ce s-a întâmplat.…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un elev de 15 ani a luat la bataie un profesor in școala, dupa ce abia fusese amendat de poliție pentru scandal la ore

15:20, 11.03.2024 - Un elev de clasa a VIII-a de la o unitate de invatamant din Targu Mures a facut scandal in timpul unei ore si a aratat gesturi obscene cadrului didactic. Politistii au venit la scoala si l-au dus pe elev la sediu, unde l-au amendat cu 500 de lei. Cand a revenit la unitatea de invatamant, el a agresat…

Gestul neașteptat facut de iubitul Oanei Matache in fața tuturor. Camerele de filmat au surprins momentul. „Da, pe timpul meu!”

10:35, 06.03.2024 - Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache, participa impreuna la Power Couple, iar in editia de aseara, cei doi au facut o echipa pe cinste in timpul probelor. Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora parerea despre el.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?