Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorii nu vor mai avea dreptul să intre în sala de judecată fără asta

Publicat:

CHISINAU, 6 aug – Sputnik. Din 1 august, a intrat în vigoare noua Lege cu privire la Procuratura. Documentul stabileste noi reguli vestimentare pentru procurori. Acestia nu vor mai purta uniforma.

În schimb, în sedintele de judecata, procurorii sunt obligati sa poarte mantie. Statul asigura gratuit procurorului tinuta vestimentara corespunzatoare.

Potrivit legii, modelul mantiei si însemnele distinctive se stabilesc prin regulament aprobat de al Procurorilor.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Galati: Sef al Filialei Teritoriale de Imbunatatiri Funciare – trimis in judecata pentru o mita de 135.000 de lei

18:50, 29.04.2024 - Un fost sef al Filialei Teritoriale de Imbunatatiri Funciare Galati, Sorin Danaila, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru o mita de 135.000 de lei, pe care ar fi primit-o pentru a favoriza o firma la licitatii, informeaza, luni, Directia Nationala Anticoruptie (DNA). ‘Procurorii…

Se cauta cițiva candidați: Cu ce anunț vine Consiliul Superior al Procurorilor

11:35, 19.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) informeaza ca a prelungit termenul de depunere a dosarelor in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in cadrul Inspecției procurorilor, noteaza Noi.md. Astfel, potrivit CSP, concursul a fost prelungit pina in data de 30 aprilie inclusiv. "In ședința…

Dosarul Roșia Montana. Romania va recupera 1,4 mil. $ cheltuieli de judecata. Gabriel Resources ar lua in calcul contestarea deciziei.

09:36, 09.03.2024 - Statul roman nu va plati nicio despagubire companiei Gabriel Resources in cazul Roșia Montana, potrivit verdictului comunicat vineri seara de Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Bancii Mondiale (ICSID).

'Parandaratul' de 5% l-a dus direct in brațele procurorilor - Primar trimis in judecata de DNA

17:55, 08.03.2024 - Primarul comunei Maureni, din județul Caraș-Severin, acuzat ca a pretins 5% din valoarea unui contract semnat cu un antreprenor care urma sa modernizeze un drum comunal calamitat, a fost trimis in judecata pentru trafic de influența. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) –…

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Ultima ora! Fost șef al CFM, trimis in judecata: Ar fi prejudiciat statul cu peste 5 mil. lei

10:35, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei. Ar fi vorba despre Iurie Topala.

Ultima ora! Fostul șef al CFM, trimis in judecata: Ar fi prejudiciat statul cu peste 5 de mil. lei

10:30, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei. Ar fi vorba despre Iurie Topala.


Ce parere ai despre aceasta stire?