Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele si singurele imagini cu fetita concurentului de la Masterchef mort, inainte de nenorocire!

Publicat:

Erau in floarea varstei, aveau un viitor stralucit in fata, dar un accident de masina avea sa le curme viata. , fost concurent la Masterchef, impreuna cu sotia lui, au murit pe loc, iar fiica lor se zbate intre viata si moarte.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Imagini rare cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are aproape patru ani: „Este exact ca mine, face urat cand nu-i convine ceva”

12:11, 17.03.2024 - Augustin Viziru nu se mandrește doar cu cariera lui in actorie, ci și cu Maria, fetița lui in varsta de aproape patru ani. Deși fizic nu ii seamana de loc, micuța moștenește temperamentul tatalui ei celebru. In iunie 2020, Augustin Viziru și Ema, soția lui, au devenit pentru prima data parinți. Atunci…

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

Inaugurarea gradiniței din Rascruci – vezi primele imagini din interior

14:25, 04.03.2024 - Luna martie marcheaza nu doar regenerare și reinnoire, odata cu venirea primaverii, ci și inceputul unei etape istorice, memorabile pentru localitatea Rascruci din comuna Bonțida. Aici are loc pe 5 martie inaugurarea Gradiniței cu program prelungit „Ana și Codița”, din cadrul Școlii Profesionale. Din…

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Anca Țurcașiu va deveni bunica la 53 de ani. Primele imagini cu nora ei insarcinata

17:46, 22.02.2024 - Nora Ancai Țurcașiu, Andreea, este insarcinata cu primul ei copil. Aceasta a publicat primele imagini sarcina destul de avansata. Dupa mai bine de un an de la nunta cu aleasa inimii sale, Andreea, fiul artistei ii face o mare bucurie mamei sale, care spunea, in urma cu ceva timp, ca viseaza sa aiba…

Primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului / FOTO

13:00, 11.02.2024 - Au aparut primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului in varsta de 41 de ani din Targoviște, insa a fost in zadar, deoarece acesta era deja decedat. Iata ce fotografii au aparut de acolo, dar și ce se știe despre atacatori!


Ce parere ai despre aceasta stire?