Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele 12 autobuze „minune” au ajuns la Iaşi. Vor ieşi la stradă chiar în aceste zile

Publicat:

Primele 12 autobuze din lotul de 88 au fost prezentate in mod oficial joi, 5 octombrie. Autobuzele prezentate fac parte dintr-un lot achiziționat de printr-un credit BERD in valoare de 15 milioane de euro. Alaturi de primarul , la eveniment au mai participat Excelența Sa Osman Koray Ertas, ambasadorul Turciei in Romania, precum si alți oficiali turci, insoțiți de , consulul onorific al Turciei la Iasi. „Este un moment important din viața orasului nostru. Promisiunea de modernizare a transportului public nu a fost doar o vorba in vant, ci am…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

In primele doua luni din 2024 au fost infiintate 1.084 de societati cu capital strain

01:06, 08.04.2024 - Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a scazut in primele doua luni din 2024 cu 8,3%, comparativ cu perioada similara din 2023, la 1.084 societati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), consultate de AGERPRES. Cele peste 1.084 de societati…

Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a scazut in primele doua luni din 2024 cu 8,3%

09:30, 07.04.2024 - Numarul firmelor cu capital strain nou infiintate in Romania a scazut in primele doua luni din 2024 cu 8,3%, comparativ cu perioada similara din 2023, la 1.084 societati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), consultate de AGERPRES.

Diana Șoșoaca vrea sa candideze la alegerile locale. Pe ce mare primarie a pus ochii

10:35, 28.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași, dupa „o inalta tradare” a actualului edil: „Sustine independenta R.Moldova si nu unirea cu Romania”

21:40, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania, scrie hotnews.ro .

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași: „Ma gandesc foarte serios sa candidez. Cred ca voi candida”

18:55, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Marcel Ciolacu nu ințelege scandalul demiterii șefului PNL Timiș: Ultima revolta a fost la 1907!

13:10, 27.03.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre candidaturile comunePSD- PNL la Timis, ca in acest moment s-au unit doua partide mari din Romania, au depasit anumite orgolii si se va castiga, inclusiv la municipiul Timisoara, el aratand ca exista decizii politice pe care liderii…

Imagini inedite: Primele femei din Romania care au ajuns agenti de circulatie (VIDEO)

20:10, 02.03.2024 - Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina sa de Facebook imagini inedite cu prima promotie de femei care au devenit agent de circulatie. Imaginile video au o vechime de 52 de ani si arata prima promotie de femei agent de circulatie. "Deschidem luna Martie cu acest video si cu un gand frumos…


Ce parere ai despre aceasta stire?