Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Viorica Dăncilă, în haine islamice la moschee în Emiratele Arabe Unite VIDEO

Publicat:

din este cel mai mare lacaș de cult din Emirate, care poate gazdui mai mult de 41.000 de credincioși. Se spune ca Moscheea deține cel mai mare covor din lume de aproximativ 5600 metri patrați și care cantarește 35 de tone.

In timpul vizitei, Viorica Dancila a umblat desculta, a purtat haine islamice și și-a acoperit capul cu un val. Din delegatia guvernamentala romana au facut parte ministrul afacerilor externe, , ministrul pentru IMM-uri, Stefan-Radu Oprea, si ministrul Sanatatii, .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu anunța reorganizarea consulatelor din EAU: ”Acum 20 de ani in Dubai veneau doi romani, intre timp vin 100.000”

14:25, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la finalul vizitei oficiale in Emiratele Arabe Unite, ca in fiecare zi, in Dubai sunt 100.000 de romani in vacanta si „este normal ca dimensiunea reprezentantelor, consulatelor din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificata, in acord cu asteptarile romanilor”.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "Ne dorim extinderea cooperarii cu partenerii emiratezi pentru Portul Constanța"

10:45, 19.04.2024 - Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anuntat la Abu Dhabi, la intalnirea cu conducerea companiei Dubai Ports, ca autoritațile iși doresc extinderea cooperarii cu partenerii emiratezi pentru Portul Constanța.

Un fond suveran din Emiratele Arabe Unite ar putea investi 1,2 miliarde de euro in Portul Constanta

17:56, 18.04.2024 - Un fond suveran din Emiratele Arabe Unite ar putea investi 1,2 miliarde de euro in Portul Constanta, a declarat directorul Portului Constanta Mihai Teodorescu , in urma discuțiilor purtate la Abu Dhabi.

20 de copii ramași blocați in Dubai au fost transportați in Abu Dhabi și vor ajunge acasa cu avionul premierului Ciolacu

16:50, 18.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminița Odobescu, a declarat, joi, cu privire la situațiile unor grupuri de romani ramași blocați in Dubai din cauza inundațiilor, ca atat Ambasada Romaniei din Emiratele Arabe Unite, cat și Consulatul General, au fost in contact cu aceștia.

Ciolacu, in Qatar, impreuna cu sase ministri

13:25, 17.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost primit, miercuri, la Amiri Diwan, sediul conducerii Qatar-ului, de seicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, premierul si ministrul de Externe al statului. Cei doi inalti oficiali vor avea o intrevedere tete-a-tete, urmata de discutii in plenul celor doua…

Sa ne ajunga! Ciolacu ne umple cu ”15 miliarde de euro” din Qatar

09:35, 16.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu incepe marti o vizita de lucru de doua zile in Qatar. Potrivit unui comunicat al Guvernului, ”dezvoltarea in Romania a unor proiecte de investiții in valoare de 15 miliarde de euro va fi pe agenda intrevederilor pe care premierul Romaniei și delegația oficiala le vor avea in…

Alexandru Rafila ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare: „Am suficient de multa experienta”

16:01, 11.02.2024 - Alexandru Rafila a precizat ca urmeaza sa se pronunte si PSD Bucuresti, dupa care conducerea nationala PSD va definitiva lista partidului.„Mi-am depus optiunea pentru candidatura la organizatia PSD Sector 2 pentru alegerile europarlamentare. Colegii au aprobat in unanimitate aceasta candidatura si ma…

Sorana Cirstea, calificare spectaculoasa in sferturi la turneul WTA de la Abu Dhabi

19:45, 07.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat spectaculos in sferturile de finala ale turneului WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari, miercuri, dupa ce a invins-o fara drept de apel pe grecoaica Maria Sakkari, cu 6-2, 6-1.


Ce parere ai despre aceasta stire?