Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Pavel Filip a participat la cel de-al III-lea Congres de Medicină Internă din Moldova

Publicat:

a participat ieri, 24 octombrie, la deschiderea celui de-al III-lea Congres de din . Evenimentul dedicat a reunit peste 600 de medici, inclusiv de peste hotare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

DNSC a participat la exercițiul NATO de securitate cibernetica Locked Shields 2024

15:50, 29.04.2024 -  Sursa: dnsc.ro Intre 22 și 26 aprilie, echipa Directoratului a participat la Locked Shields 2024, cel mai amplu exercițiu internațional de securitate cibernetica. Cu peste 150 de specialiști din instituțiile naționale și companiile private, exercițiul a fost coordonat de Ministerul Apararii in parteneriat…

In premiera, țara noastra a organizat Campionatul European la dans sportiv

11:35, 16.04.2024 - Republica Moldova a fost gazda a doua turnee majore la dans sportiv. In premiera, țara noastra a organizat Campionatul European, rezervat seniorilor, proba standard adult, la care au participat 56 de perechi din 29 de țari. Despre asta a anunțat Ministerul Educației și Cercetarii al Republicii Moldova.…

Prorusul Igor Dodon a revenit la șefia Partidului Socialiștilor din Republica Moldova

11:10, 25.03.2024 - Prorusul Igor Dodon a fost reales președinte al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) in cadrul celui de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii care a avut loc la sfarșitul saptamanii trecute la Chișinau.

(galerie foto) PSRM s-a intrunit la un nou congres: Socialiștii și-au ales astazi președintele

15:30, 23.03.2024 - Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a intrunit la cel de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii. Reuniunea a inceput cu un minut de reculegere pentru victimele atacului terorist de la Moscova, Federația Rusa.

(galerie foto) PSRM se intrunește in aceste clipe la un nou congres: Socialiștii iși aleg astazi președintele

12:21, 23.03.2024 - Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a intrunit la cel de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii. Reuniunea a inceput cu un minut de reculegere pentru victimele atacului terorist de la Moscova, Federația Rusa.

Transnistria cere „protectia“ Rusiei in fata „presiunii sporite“ din partea Republicii Moldova

15:35, 28.02.2024 - Asa-zisul Congres al „deputatilor de la toate nivelurile” din Transnistria, regiune secesionista prorusa din cadrul Republicii Moldova, intrunit miercuri la Tiraspol, a adoptat o declaratie oficiala prin care cere „protectia” Rusiei in fata „presiunilor sporite” din partea Chisinaului, care a adoptat…

Un oficial american de rang inalt, in vizita la Tiraspol cu doar o zi inainte de scandalosul „congres” privind „alipirea la Federatia Rusa”

08:50, 28.02.2024 - Christopher Smith, un oficial de rang inalt al Departamentului de Stat al SUA care se ocupa de zona Europei de Est, aflat in vizita in Republica Moldova, a fost marti la Tiraspol, unde a avut o intrevedere cu liderul regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski, la care a participat si responsabilul pentru…

(foto) Mascații și-au scos mușchii la vedere: Angajații Fulger au participat, in premiera, la o competiție de triatlon

15:35, 25.02.2024 - Brigada de poliție cu destinație speciala „Fulger”a Inspectoratului General de Poliție in comun cu Federația de Triatlon Forța DF din Republica Moldova au organizat o competiție interna de „Triatlon Forța” la probele „Bench Press” și „Deadlift”, la mai multe categorii de greutate.


Ce parere ai despre aceasta stire?