Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ Halep, între lumini şi umbre: cu ce rămâne Simona după 2017? Plusurile şi minusurile unui an istoric

Publicat:

Adevarul“ a analizat un sezon care a adus 4.371.227 de dolari in conturile Simonei. Cea mai mare realizare e incheierea anului pe locul 1 mondial, in timp ce lipsa unui trofeu de din CV o „bantuie“ in continuare pe constanteanca.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, o „trișoare“? Raspunsul detașat de factorul emoțional lamurește dezbaterea momentului

07:15, 21.03.2024 - Revenirea Simonei pe teren, dupa suspendarea pentru dopaj, a dat naștere la un scandal, constanțeanca fiind atacata de Caroline Wozniacki. Pornind de la declarațiile danezei, „Adevarul“ ofera raspunsul la intrebarea de mai sus.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Cazul Halep revolta: „A erodat increderea in ideea sportului curat!“. Simona, aratata cu degetul din Scoția

08:16, 19.03.2024 - Intr-un text publicat in „The Herald“, Susan Egelstaff (41 de ani), fosta sportiva olimpica, susține ca suspendarea drastica a Simonei pe baza unor probe solide și apoi reducerea sentinței la TAS arata ca oricine poate scapa de asemenea pedepse, daca angajeaza avocații potriviți.

Halep, victima unei nedreptați: avem piederile Simonei dupa ce a stat 9 luni degeaba in afara tenisului ANALIZA

17:00, 18.03.2024 - Daca vom conveni ca TAS, ca ultima instanța, a dat hotararea corecta, analizand dosarul fostului lider WTA, atunci ne vom afla in fața unei realitați crunte. Concluzia? Marea noastra campioana a fost profund nedreptațita.

Darren Cahill, inainte de revenirea Simonei Halep pe teren, dupa un an și jumatate: „Au fost 18 luni de tortura”

11:50, 16.03.2024 - Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, alaturi de care jucatoarea a caștigat primul sau turneu de Grand Slam din cariera, Roland Garros 2018, a vorbit pentru Sky Sports despre revenirea pe teren a romancei și cele 18 luni in care a fost suspendata.Simona se pregatește sa joace in turneul de…

Halep, distrusa in Canada: „Dopajul continua fara nicio rușine!“. Editorial acid despre dosarul Simonei

07:15, 14.03.2024 - Cazul Halep continua sa starneasca reacții in presa internaționala. Intr-un editorial acid, Cathal Kelly (The Globe and Mail) propune ca, dupa o asemenea poveste cu Simona, sportul de performanța sa renunțe la testele antidoping.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?