Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru poliţişti uciși într-un schimb de focuri în Carolina de Nord

Publicat:
Patru poliţişti uciși într-un schimb de focuri în Carolina de Nord

Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord, potrivit AGERPRES.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Trei polițiști, uciși și un deținut a evadat dupa ce duba in care se aflau a fost atacata

14:00, 14.05.2024 - Cel puțin trei polițiști de penitenciar au fost uciși in regiunea Eure, dupa ce duba in care se aflau a fost atacata marți, in jurul orei 11.00, la stația de taxare de la Incarville din Franța, au declarat surse din cadrul poliției pentru Le Figaro. ???? Video de l'attaque du fourgon au peage d'Incarville…

Polițiști de frontiera injunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt cautați

09:55, 01.05.2024 - Focuri de arma au fost trase la granița dupa ce doi polițiști de frontiera au fost injunghiați de calauze prinse in flagrant in timp ce incercau sa scoata ilegal din țara un grup de migranți. Doi dintre suspecți sunt cautați și la aceasta ora.

Masacru! Patru polițiști, impușcați mortal in SUA in timp ce incercau sa aresteze un barbat

12:41, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Scene inspaimantatoare in SUA. Patru politisti ucisi si alti patru raniti, intr-un schimb de focuri – VIDEO

10:40, 30.04.2024 - Scene cutremuratoare in sud-estul Statelor Unite. Mai mulți oamenii ai legii au cazut victime unui incident armat.  Bilanțul este unul cumplit – patru morți și tot atația raniți in randul oamenilor legii. Patru politisti au fost ucisi, iar alti patru raniti, anunta autoritatile locale, relateaza AFP,…

Patru politisti au fost ucisi intr-un schimb de focuri in Statele Unite

10:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Scena desprinsa dintr-un film de acțiune: Patru polițiști impușcați mortal in timp ce incercau sa aresteze un barbat

09:25, 30.04.2024 - Patru polițiști au fost impușcați mortal și alții au fost raniți in timp ce incercau sa aresteze un barbat. Incidentul a avut loc marți in Charlotte din statul american Carolina de Nord. Barbatul cautat de polițiști a murit și el.

Tanar de 25 de ani, impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma

20:15, 21.04.2024 - Un incident tragic a avut loc recent pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, in zona localitații Vaculești din județul Botoșani, unde un tanar de 25 de ani a fost impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma. Potrivit informațiilor, tanarul, aflat la volanul unui microbuz, nu a reacționat…

Schimb de focuri in timpul unei perchezitii, soldata cu mai multi morti si raniti, printre care și un polițist, in Belgia

17:35, 18.03.2024 - Un politist a fost ucis luni la Charleroi, in sudul Belgiei, in timpul unei perchezitii in cadrul unei anchete pentru trafic de arme si droguri, iar suspectul a fost ranit mortal in timpul unui schimb de focuri, a anuntat Parchetul acestui oras valon, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?