Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parlamentarii ruşi cer reintroducerea pedepsei cu moartea în urma atacului sângeros de la Moscova

Publicat:
Parlamentarii ruşi cer reintroducerea pedepsei cu moartea în urma atacului sângeros de la Moscova

In urma atacului armat de la Moscova, soldat cu peste 130 de morti, mai multi oficiali ai regimului lui au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea in cazul „teroristilor”.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

De ce refuza Putin sa mearga la locul atacului terorist din Moscova. Raspunsul dat de purtatorul lui de cuvant

23:10, 28.03.2024 - Kremlinul susține ca Vladimir Putin nu se duce duce la locul atacului terorist de langa Moscova „pentru a nu interfera cu munca” salvatorilor și afirma ca președintele rus nu are prevazuta vreo intalnire cu familiile victimelor, relateaza agenția France-Presse, preluata de news.ro.Purtatorul de cuvant…

Lukasenko il contrazice pe Putin: Autorii atacului de la Moscova au vrut inițial sa fuga in Belarus, nu in Ucraina

17:35, 26.03.2024 - Aleksandr Lukasenko a declarat marți, 26 martie, ca autorii atentatului de la sala de concerte Crocus City Hall, de la periferia Moscovei, au vrut sa intre in Belarus și doar dupa ce au vazut ca nu pot intra s-au indreptat spre frontiera ucraineana, transmite AFP, citata de Hotnews. Versiunea presedintelui…

Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

20:25, 24.03.2024 - Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la MoscovaMai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia…

Mai mulți demnitari ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea

18:30, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP.

Oficialii ruși din anturajul lui Putin cer pedeapsa cu moartea pentru teroriști, dupa atacul de la Moscova

15:20, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt din anturajul președintelui Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP, preluata de Agerpres.

Membri ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

14:56, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei.

Vladimir Putin, prima reacție dupa atacul de la Moscova: „Rusia ii va identifica și pedepsi pe toți cei care au pregatit atacul terorist”

15:06, 23.03.2024 - Atacul asupra salii de concert de langa Moscova, revendicat de ISIS, a fost un „act terorist barbar”, iar toți care l-au ordonat vor fi pedepsiți, a declarat sambata presedintele rus Vladimir Putin, in prima reacție publica dupa atacul armat soldat cu peste 100 de morți, citat de The Guardian.„Organizatorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?