Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orban, la Iaşi: S-au fabricat universităţi prin decizii politice, de stat cât şi private, pe bandă rulantă

Publicat:

"O sa spun un lucru care poate n-o sa le placa la unii. S-au fabricat universitati prin decizii politice, atat universitati de stat cat si universitati private, pe banda rulanta, dupa Revolutie si din pacate, multi dintre cei pe care ii vedem astazi in capul trebii sunt produsele acestor universitati, cu diplome facute pe puncte de oameni care nici macar nu au trecut pe la cursuri, de oameni care faulteaza limba romana in fiecare aparitie publica, de oame (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se intoarce roata: giganții IT angajeaza oameni din Romania, in timp ce concedierile curg pe banda rulanta in SUA sau vestul Europei

07:15, 18.04.2024 - Zeci de mii de specialiști in domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de munca, intr-un an și jumatate, informeaza Rador Radio Romania.Criza industriei IT din America nu i-a afectat pe absolvenții Universitații Politehnica Timișoara.

Se deschide o noua fabrica in Romania. Angajarile vor curge pe banda rulanta

18:30, 01.04.2024 - Deși investiția, una de peste 125 de milioane de euro, era anunțata inca din 2022, de-abia acum putem spune ca se deschide o noua fabrica in Romania, iar angajarile vor curge pe banda rulanta.

Ciolacu, intrebat despre revolta in PNL dupa demiterea lui Alin Nica: „Sunt decizii politice pe care liderii si le asuma”

13:10, 27.03.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, intrebat despre revolta unor liberali dupa demiterea lui Alin Nica de la șefia PNL Timis, ca „si in PSD si in PNL sunt orgolii, nemultumiri, dar exista decizii politice pe care liderii si le asuma”. 

Nica s-a intalnit cu Orban: „Nu sunt suparat pe PNL. Ma revolta anumite atitudini, anumiți oameni și anumite decizii”

12:55, 27.03.2024 - Alin Nica, fostul președinte al PNL Timiș, a declarat, miercuri, ca in ședința Biroului Permanent Național al partidului, a „fost o execuție in stil golanesc”. Nica a mai afirmat ca nu este suparat pe PNL, care reprezinta principii și valori, ci pe anumiți oameni și decizii.

(surse/update) Scandal și demisii pe banda rulanta in PSDE: Mai mulți vicepreședinți au plecat. Sula, acuzat de „colaboraționism cu dominatorul Spinu”

16:25, 22.03.2024 - Ședința Biroului Permanent al Partidului Social Democrat European din Republica Moldova, cu participarea și a președinților organizațiilor raionale, s-ar fi desfașurat cu scantei. Au rasunat acuzații dure la adresa președintelui formațiunii, Ion Sula, iar mai mulți lideri au demisionat din funcții,…

Ce  vom vota, anul acesta?

23:30, 21.03.2024 - Ce vom vota la alegerile din 2024 a fost intrebarea pe care am lansat-o invitaților la Dialogurile Puterii . Rand pe rand, jurnaliști, profesori, oameni de comunicare au raspuns, la unison, ce nu vom vota: doctrine și programe politice. Nu vom vota o doctrina ”Nu putem vota o doctrina pentru ca nu sunt…

Andra și Catalin Maruța se confrunta cu datorii enorme. Inchid și deschid afaceri pe banda rulanta

09:50, 19.02.2024 - Firmele cuplului Andra – Maruța se confrunta cu datorii enorme. Soții au impreuna patru firme extrem de profitabile, insa, in același timp, toate sunt datornice cu sume consistente, potrivit datelor fiscale de la finalul anului 2022.Firmele Andra Records, Ocean Music, Studio 78 si Plan B Music sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?