Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O noua parcare in centrul Timisoarei, poate in 2015. Se cauta inca investitori…

Publicat:

Nicio sansa sa avem o noua parcare in centrul Timisoarei, fie ea supraetajata sau subterana, anul acesta. Reprezentantii societatii anunta o noua selectie de oferte pentru parcarea supraetajata din spatele magazinului Bega. Asta, dupa ce la prima strigare n-a venit niciun investitor hotarat sa ridice o parcare cu 500 de locuri in asociere cu SDM si in conditiile impuse de autoritati, care raman aceleasi. Oricum, ofertele sunt asteptate pana tarziu in toamna.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat amețit și incoerent le-a atras atenția polițiștilor locali in centrul Timișoarei

15:00, 16.04.2024 - Polițiștii locali care patrulau prin zona centrala a Timișoarei au observat ca un barbat se clatina și vorbește fara noima. Agenții l-au percheziționat și i-au gasit „iarba” in buzunare.

Perioada pentru inscrierile la concursul pentru incadrarea in structurile IPJ Constanta, prelungita

17:00, 26.03.2024 - Perioada pentru inscrierile la concursul pentru incadrarea in structurile Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost prelungita pana la data de 7 aprilie a.c. inclusiv. Reprezentantii IPJ Constanta reamintesc ca este vorba de 314 posturi de ofiteri si agenti de politie, prin incadrare directa…

Proprietarul unei locuințe din centrul Timișoarei folosea oameni ai strazii pentru a se debarasa ilegal de deșeuri

12:01, 08.03.2024 - Rampa clandestina de deșeuri din construcție, descoperita de polițiștii locali in centrul Timișoarei, pe Bd. C.D. Loga. Proprietarul unei locuințe din zona s-a folosit de oameni fara adapost pentru a scapa ilegal de gunoaie.

FOTO. Marțișoarele din centrul Timișoarei, expoziție de creativitate sub semnul primaverii

15:30, 29.02.2024 - Cei care cauta marțișorul perfect in aceste zile, in Piața Victoriei din Timișoara au parte de un adevarat „spectacol” vizual. Cum zona cea mai circulata din oraș le este dedicata artiștilor, aceștia s-au intrecut in maiestrie sa creeze cele mai frumoase simboluri ale vestirii primaverii. Toate sunt…

VIDEO. Taximetriștii protesteaza in centrul Timișoarei

12:31, 28.02.2024 - Taximetriștii care fac parte din Asociația Naționala a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi protesteaza miercuri, 28 februarie, in centrul Timișoarei, dar și in alte orașe din țara, nemulțumiți fiind de faptul ca guvernul nu reglementeaza transportul alternativ.

(foto) „Se fac gauri, se toarna combustibil, copacii mor”: Ministerul Mediului cauta „eroii” care au vandalizat mai mulți arbori in centrul capitalei

16:50, 27.02.2024 - Mai mulți copaci din centrul capitalei au fost vandalizați de persoane necunoscute. Astfel, Ministerul Mediului a lansat un apel prin care solicita ajutorul cetațenilot pentru a identifica faptașii.

“Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri

11:10, 27.02.2024 - “Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri. Timișoara avea o singura florarie in zona centrala, in Piața Operei, la numarul 1a.


Ce parere ai despre aceasta stire?