Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiţă a murit de malarie cerebrală în Italia. Cazul este suspect

Publicat:

O fata de patru ani a murit de malarie cerebrala, în nordul Italiei, relateaza marți BBC News.

Medicii descriu acest caz drept suspect, în conditiile în care nu s-au înregistrat alte îmbolnaviri similare în acea regiune, iar fetița nu fusese plecata în zone unde traieste specia de tântar ce provoaca boala.

a murit la Brescia, sâmbata noapte, dupa ce a fost adusa la spital cu febra mare.

“Este pentru prima data în cariera mea de 30 de ani când vad un caz de malarie originar din Trentino&"…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Un barbat de 33 de ani a murit, subit, in timpul unui zbor catre Italia. Urma sa devina tata peste cateva luni

00:21, 19.04.2024 - O drama cumplita a avut loc in timpul unui zbor deasupra Italiei. Un barbat in varsta de 33 de ani a murit, in mod subit, cand se indrepta spre casa. Era alaturi de soția sa, Federica Marella, incarcinata in cinci luni. Moartea prematura a acestuia a adus multa tristețe familiei și nimanui nu-i vina…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Fosta soție a președintelui CJ Cluj a murit de malarie, dupa ce s-a intors din Zanzibar. Alți 10 romani au fost infectați in ultimele luni

08:55, 07.02.2024 - Medicii legiști au stabilit ca fosta soție a șefului liberal al Consiliului Județean Cluj a murit de malarie, au relatat marți, 6 februarie, Antena 3... The post Fosta soție a președintelui CJ Cluj a murit de malarie, dupa ce s-a intors din Zanzibar. Alți 10 romani au fost infectați in ultimele luni…


Ce parere ai despre aceasta stire?