Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a născut LA DOUĂ LUNI DUPĂ CE A MURIT! Cum a fost posibil

Publicat:

Caz rar intr-un spital din Milano. O femeie insarcinata, in varsta de 36 de ani, a murit in urma unui atac cerebral, insa medicii au reușit sa ii salveze bebelușul... la doua luni dupa tragedie.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

O femeie a nascut de doua ori in 22 de zile. Cum a fost posibil?

09:51, 15.04.2024 - O femeie a șocat lumea, dupa ce a reușit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Tanara a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația este incredibila.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

[VIDEO] Tragedie la Șiria: o femeie de 93 de ani a murit carbonizata

23:06, 27.03.2024 - In aceasta seara, la Șiria a luat foc o casa. O femeie de 93 de ani a murit carbonizata in propria locuința. „Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au acționat și pentru cautarea – salvarea posibilelor victime, intrucat in apelul pe 112 s-a precizat ca exista posibilitatea ca o persoana sa…

O femeie a nascut de 3 ori intr-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

17:05, 27.03.2024 - Un caz mai puțin intalnit i-a facut foarte curioși pe internauți dupa ce o mamica a dezvaluit faptul ca a nascut de trei ori intr-un singur an, dar ca micuții nu sunt tripleți. Iata cum a fost posibil cazul uimitor.

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.

Ciocniri in lanț in Italia intre 150 de mașini. Cel puțin trei persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite

14:50, 06.02.2024 - Traficul in regiunea Emilia-Romagna, in nordul Italiei, a fost complet paralizat, marți, dupa ce un numar uriaș de mașini a fost implicat in mai multe ciocniri in lanț, relateaza Euronews, citata de News.ro.Potrivit autoritaților italiene, 150 de mașini au fost implicate in accidentele cauzate de ceata,…

Cuvinte cheie:

murit femeie nascut posibil milano

Ce parere ai despre aceasta stire?