Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a născut LA DOUĂ LUNI DUPĂ CE A MURIT! Cum a fost posibil

Publicat:

Caz rar intr-un spital din Milano. O femeie insarcinata, in varsta de 36 de ani, a murit in urma unui atac cerebral, insa medicii au reușit sa ii salveze bebelușul... la doua luni dupa tragedie.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Angajatul DRDP Craiova, ranit in accidentul de la Racari, a murit

06:45, 05.05.2024 - Angajatul de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova care a fost ranit grav in urma accidentului din 24 aprilie a murit la spital, au anuntat, sambata, reprezentantii institutiei. In tragicul accident o femeie de 45 de ani, colega barbatului, si-a pierdut viata. ”Cu toate eforturile,…

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

O femeie a nascut de doua ori in 22 de zile. Cum a fost posibil?

09:51, 15.04.2024 - O femeie a șocat lumea, dupa ce a reușit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Tanara a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația este incredibila.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

Inca o femeie, moarta la o saptamana dupa ce a nascut. De ce nu a putut fi salvata

11:10, 08.04.2024 - Spitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. ”Pacienta in varsta de 32 de ani, lauza care a nascut in urma cu o saptamana la alta unitate sanitara, s-a prezentat joi, 4 aprilie, in […] The post…

O femeie a nascut de 3 ori intr-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

17:05, 27.03.2024 - Un caz mai puțin intalnit i-a facut foarte curioși pe internauți dupa ce o mamica a dezvaluit faptul ca a nascut de trei ori intr-un singur an, dar ca micuții nu sunt tripleți. Iata cum a fost posibil cazul uimitor.

O femeie din India a ramas fara 1,9 milioane de dolari din cont. Cum a fost posibil: „Nu m-am putut ridica din pat o saptamana”

09:00, 28.02.2024 - O femeie din India a acuzat un director al uneia dintre cele mai mari banci din țara ca a inșelat-o, sustragandu-i 160 de milioane de rupii (1,9 milioane de dolari; 1,5 milioane de lire sterline) din cont. Shveta Sharma spune ca a transferat bani la ICICI Bank din contul sau din SUA.

Cuvinte cheie:

murit femeie nascut posibil milano

Ce parere ai despre aceasta stire?