Nutriţioniştii avertizează: Cumpătare la masa de Paşte. Pasca şi cozonacul nu se consumă ca desert
Publicat:Este foarte importanta cumpatarea la masa de Paste, ne avertizeaza medicii nutritionisti. Daca ne dorim sa nu petrecem sarbatorile la spital, ei ne recomanda pauza intre felurile de mancare si asocieri corecte intre alimente.
Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…
Sursa articol: tvrinfo.ro
Stiri pe aceeasi tema
Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș
21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…
Cozonacul, nelipsit pe masa romanilor de Paste! Cum se poate prepara un cozonac delicios
13:50, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul nelipsit de pe meselor romanilor, fie ca este vorba despre Paste sau Craciun. Sunt multe retete de cozonac numai bune de incercat de sarbatori.Va prezentam in continuare o reseta de cozonac delicios: Ingrediente aluatAluat1 kg faina,50 g drojdie 250 g zahar500 ml lapte de 3,5…
Cat de periculoasa este vopseaua de oua. Atenționarea specialiștilor
11:30, 04.05.2024 - Experții avertizeaza ca vopseaua de oua pentru Paște din comerț poate fi toxica. Produsele comerciale de colorat ouale de Paște pot conține substanțe toxice, de aceea experții recomanda utilizarea ingredientelor naturale. Ce pericole se ascund in vopseaua de oua Coloranții artificiali folosiți in vopseaua…
Pluralul cuvantului „pasca”. Dilema deliciului de Paște, mulți romani nu știu forma corecta!
14:05, 03.05.2024 - Mulți romani se confrunta cu o dilema lingvistica atunci cand vine vorba despre pluralul cuvantului „pasca”. Este cunoscut faptul ca substantivul „pasca” nu are o forma de plural in limba romana in forma sa literara.Aceasta dificultate devine evidenta atat atunci cand oamenii doresc sa pregateasca mai…
Diferenta dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun. Acum 100 de ani, desertul se facea altfel. Ce avea special primavara
14:55, 02.05.2024 - Nu exista masa de sarbatoare, la romani, de pe care sa lipseasca tradiționalul desert. Exista insa o diferența dintre cozonacul pentru Paste si cel pentru Craciun pe care puțini o cunosc. Ce se intampla acum o suta de ani inainte de cea mai importanta sarbatoare a creștinilor. Desertul tradițional ce…
Temperatura ideala la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos
17:06, 26.04.2024 - Temperatura de coacere este foarte importanta in realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafața și pufos. Iata care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.
Pasca cu ciocolata, 3 rețete speciale
11:25, 25.04.2024 - Pasca este nelipsita de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional poate fi reinterpretate intr-o mulțime de feluri. Tot mai des, romanii fac pasca cu ciocolata, adaugand acestui desert o nota cu totul speciala. Pasca este un desert care se face in mod clasic cu branza de vaci, stafide și un aluat…
Comanda pasca și cozonaci pentru coșul de Paște de la Cofetaria Belpan, pentru ...
13:36, 17.04.2024 - Comanda pasca și cozonaci pentru coșul de Paște de la Cofetaria Belpan, pentru combinația delicioasa de ingrediente, gusturi și texturi. Nu sunt sarbatori de Paște fara oua roșii, pasca și cozonac. Cofetaria Belpan vine cu oferte deosebite la diverse sortimente de pasca: pasca cu branza, pasca cu ...