Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi detalii în cazul asasinării jurnalistului Jan Kuciak - Suspecții i-au vizitat locuința de cel puțin șapte ori înainte de asasinat

Publicat:

Asasinii jurnalistului slovac și al logodnicei acestuia, , au inceput sa monitorizeze locuința celor doi cu mai multe zile inainte de uciderea acestora, a relatat presa de investigații din Slovacia, citand surse din Poliție, relateaza site-ul EUObserver.com.

Cei trei suspecți au vizitat locuința lui Kuciak de cel puțin șapte ori inainte de incident.

Aceștia susțin ca au fost angajați de un asociat al unui om de afaceri bogat din Slovacia, care nu a fost acuzat pentru crima și care a refuzat sa dea declarații.

La 25 februarie, , in varsta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție

11:10, 10.04.2024 - CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție O crima s-a petrecut in județul Alba, miercuri, 10 aprilie 2024. Din cate se pare, un barbat de 53 de ani ar fi fost ucis de un tanar de 29 de ani.  Crima s-ar fi produs in localitatea Sancel, iar fapta…

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Copil lovit de invațatoare la o școala din Timișoara, in ianuarie. Poliția abia acum a anunțat ca face cercetari

15:40, 13.03.2024 - Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au anunțat abia in 13 martie ca un copil a fost agresat de un cadru didactic in luna ianuarie. Cazul nu ar fi fost mediatizat nici in ziua de azi daca nu ar fi aparut la televiziunile naționale.

Ultimele detalii in cazul milionarului ucis la Sibiu. Criminalii au comis și alte jafuri

17:50, 06.03.2024 - Ancheta uciderii afaceristului Adrian Kreiner, din noiembrie 2023, este departe de final. Magistrații sibieni spun ca al doilea criminal urmeaza sa fie extradat din Marea Britanie, iar al treilea și iubita acestuia sunt in continuare cautați.

Noi detalii despre cazul Navalnii: spionii lui Putin au vizitat colonia penala „Lupul polar” inainte de declararea decesului

19:00, 18.02.2024 - In pofida represiunii, susținatorii lui Aleksei Navalnii continua sa depuna flori la memorialele improvizate in Rusia pentru principalul opozant al regimului Putin, declarat mort vineri in colonia penala IK-3 din Harp, cunoscuta și ca „Lupul polar”.

Bani mulți pentru pensii “ascunse” despre care nimeni nu vorbește. 13 milioane de lei, lunar, doar in județul Mureș

13:05, 15.02.2024 - In spațiul public se vehiculeaza, foarte des, termenul de "pensie speciala" in mod eronat și de cele mai multe ori tendențios, inclusiv in cazul pensiilor de serviciu cum sunt cele ale foștilor procurori, judecatori, aviatori, funcționari ai Parlamentului sau Curții de Conturi sau chiar in cazul pensiilor…

Doua arestari in cazul furtului unui pistol din locuința unui fost ofițer SRI

15:20, 04.02.2024 - Un barbat de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru alt tanar de 19 a fost dispusa arestarea preventiva in lipsa, dupa ce s-au furat un pistol, cartușe și mai multe bijuterii din locuința unui fost ofițer SRI, la inceputul anului.


Ce parere ai despre aceasta stire?