Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guţă, atenţie! Narcisa a slăbit şi vrea să plece în America

Publicat:

a fost invitata, miercuri, la emisiunea "", de la Antena Stars. Razboinica lui Guta a spus ca a slabit si ca vrea sa plece în America.

Narcisa are planuri mari de viitor. Ea vrea sa faca orice pentru fiul ei, Alberto, de aceea vrea ca el sa faca scoala în America. A uitat de , a tinut dieta si vede viitorul cu zâmbetul pe buze.

Tot ceea ce a spus Narcisa vedeti aici.

L.F.

Foto: Antena Stars

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Francisca, iubita lui TJ Miles, dupa ce a slabit peste 20 de kilograme. Nu crede in diete: „Traim ca niște oameni normali”

12:45, 20.03.2024 - Francisca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme, iar de cand a trecut printr-o transformare radicala, bruneta este mult mai atenta la alimentație. Nici sportul nu lipsește din activitațile ei zilnice.

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

Xtra Night Show. Cat de greu este pentru Alberto sa fie baiatul lui Nicolae Guța. Adolescentul s-a lansat in muzica și merg impreuna la evenimente / VIDEO

09:45, 27.02.2024 - Fiul lui Nicolae Guța, Alberto, ii calca pe urme tatalui. Inca din copilarie avea o inclinație catre muzica, iar de curand a facut un pas important in acest sens, asta dupa ce a lansat o piesa in colaborare cu parintele lui.

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!

Star Matinal. Dieta minune cu care a slabit Alexandra Ungureanu. La ce a renunțat artista: „Nu pot sa ma infometez” / VIDEO

09:40, 21.02.2024 - Alexandra Ungureanu recunoaște ca, in urma cu cațiva ani, a luat cateva kilograme in plus, așa ca, a decis sa mai renunțe la unele alimente și țina dieta. Artista spune ca, in timp, a devenit un stil de viața și ca nu i se mai pare un regim, unde are doar restricții.

Reacția Alinei Pușcaș dupa ce s-a spus ca este insarcinata pentru a patra oara. „Mihai nu a vazut informația. Nu exista o problema medicala”

17:45, 02.02.2024 - Alina Pușcaș, in varsta de 38 de ani, a avut prima reacție dupa ce toata lumea a crezut ca este insarcinata cu al patrulea copil. Totul a pornit de la o imagine pe care vedeta a postat-o pe contul de socializare. Vedeta a venit cu o explicație și a recunoscut ca s-a amuzat pe seama speculatiilor.„Am…

Campioana olimpica, momita sa plece din Romania » „Doua milioane de dolari sa fug in America! Familia ar fi ajuns pe strada. Ii terminau pe toți!”

15:20, 31.01.2024 - Maricica Puica (73 de ani) a inceput sa practice atletismul la 15 ani, iar cel mai bun an al sau a fost 1984, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles cand a cucerit primul titlul olimpic al probei de 3000 m pentru femei din istoria Jocurilor Olimpice. La aceeași ediție a obținut și medalia de bronz la…


Ce parere ai despre aceasta stire?