Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Niciun parinte nu si-ar lasa copilul sa apara asa. Cum a socat Alison Gold, pustoaica de 11 ani supranumita noua Miley Cyrus

Publicat:

Va mai amintiti de si de hit-ul ei, "Friday"? Ei bine, adolescenta care facea furori in urma cu 4 ani a fost inlocuita in topul celor mai socante si enervante personalitati americane, potrivit lui . Cine detine noul titlu?

Ganditi-va la un mix intre , si Kesha, la 11 ani. Asa am putea sa o caracterizam pe , care tocmai si-a lansat al doilea videoclip, "Shush up". Desi are o varsta atat de frageda, pustoaica surprinde prin precocitate si apare in tinute si ipostaze bizare, la care nu ne-am astepta nici de la artistele adulte…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa romanii cand stau la rand sa ia lumina. „Un parinte m-a șocat. Mi-am facut cruce cand am auzit ce spunea"

12:15, 05.05.2024 - O fosta profesoara de religie din Craiova spune ca a ramas cu un gust amar dupa ce a participat la slujba de inviere. A ales sa mearga la Catedrala Sfantu Dumitru din centrul orașului unde erau adunați mii de oameni. Discret, femeia a ascultat ce discutau creștinii in timp ce așteptau sa ia lumina.

Compania județeana Apa Serv se apara de acuze

19:50, 26.04.2024 - ■ comunicatul de presa arata de ce s-a ajuns la intarzierea lucrarilor cu 5 luni ■ precizeaza, de asemenea, cui aparține raspunderea execuției lucrarilor ■ Ținand cont de informațiile aparute in mass-media cu privire la acuzele aduse COMPANIEI JUDETENE APA SERV S.A., va prezentam urmatoarele: In primul…

Cum va fi vremea joi, 11 aprilie. Temperaturi de vara, dar ploile continua sa apara

07:45, 11.04.2024 - Ziua de joi, 11 aprilie, se anunța una cu vreme de vara. Conform meteorologilor, maximele termice se vor situa intre 21 și 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 și 15 grade, ușor mai scazute valorile in depresiunile intramontane.

Prima ședința de judecata cu Usatii. Moroșan: Ne-a calomniat. Este o chestiune de onoare și o voi apara pana la capat

14:11, 21.03.2024 - Maxim Moroșan, consilier al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) in Consiliul Municipal Balți, a anunțat ca astazi a avut loc prima ședința cu Renato Usatii, fost consilier municipal la Balți, in dosarul cu privire la calomnie.

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

ITIA face anunțul zilei: Va suporta parte din costurile proceselor intentate de Simona Halep pentru a se apara

10:05, 07.03.2024 - Interdicția de patru ani pentru dopaj impusa Simonei Halep a fost redusa la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Aceasta a dispus și ca ITIA sa compenseze o parte din costurile de judecata suportate. In septembrie anul trecut, Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis…

Cazul care a șocat Italia! O tanara in varsta de 19 ani și-a ucis tatal pentru a-și apara mama: "Ne lovea mereu..."

14:41, 03.03.2024 - O tanara in varsta de 19 ani și-a ucis tatal pentru ca a vrut ca mama sa sa nu mai fie agresata de barbat. Crima s-a petrecut in Italia, iar fata a povestit ca nu și-a dorit sa il ucida, ci doar sa o protejeze pe cea care i-a dat viața.

Tzanca Uraganu, audiat de polițiști din cauza unor bani falși/ Cum se apara manelistul: „Nu va e un pic de rusine?!”

11:46, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu, un nume cunoscut in randul cantareților de manele și al celor care asculta acest gen de muzica, a dat recent declarații in fața polițiștilor. Cantarețul Tzanca Uraganu a fost chemat si a dat declarații la poliție, intr-un dosar legat de bani falsi. Cunoscutul cantaret de manele se apara…


Ce parere ai despre aceasta stire?