''Ne transformă stomacul în pubelă de gunoi!" AVERTISMENTUL unui chef francez cu stele Michelin privind alimentele din supermarket
Publicat:Alain Alexanian este un chef francez care timp de 21 de ani a detinut la Lyon un restaurant recompensat cu o stea Michelin. In lumea gastronomilor este recunoscut pentru lupta pe care o duce pentru alimentatia sanatoasa.
Citeste articolul mai departe pe publika.md…
Sursa articol: publika.md
Stiri pe aceeasi tema
O romanca a aratat ce gatește cu alimentele pe care le gasește in gunoi, in Spania. Imaginile au devenit virale pe TikTok / VIDEO
14:51, 28.04.2024 - O romanca stabilita in Spania a captat atenția internetului prin videoclipurile postate pe TikTok, in care impartașește o perspectiva neobișnuita asupra gatitului și a utilizarii alimentelor. Descoperind „comori” culinare in containerele de gunoi ale comercianților locali, aceasta a reușit sa le transforme…
Un gigant auto francez, cu zeci de mii de angajati, isi muta fabrica din Polonia in Romania
11:05, 22.04.2024 - Producatorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va inchide fabrica pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucreaza aproximativ 430 de angajati, si va muta productia in Romania, argumentul fiind costurile mai mici de pe piata romaneasca, relateaza…
Surpriza: Michelin muta producția pentru camioane grele din Polonia in Romania
06:30, 22.04.2024 - Gigantul francez Michelin iși consolideaza prezența in Romania, preluand producția și forța de munca a fabricii din Polonia. Michelin, gigantul francez de anvelope cu venituri anuale de aproape 30 de miliarde de euro, va inchide fabrica pentru camioane grele din Olsztyn, Polonia, unde lucreaza aproximativ…
Magazinele, obligate sa vanda la preț redus alimentele aflate aproape de expirare. Legea pentru stoparea risipei de alimente a fost adoptata
13:45, 15.03.2024 - Legea pentru reducerea risipei de alimente a fost promulgata vineri, 15 martie, de președintele Romaniei, Klaus Iohannis. Diana Buzoianu, coinițiatoare a proiectului a declarat ca in Romania 2,55 milioane de tone de alimente se pierd anual, fiind aruncate la gunoi. Potrivit deputatei USR, aceste alimente…
Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”
14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.
Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”
13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.
Plafonarea prețurilor la alimentele de baza va continua. Marcel Ciolacu vrea sa aplice modelul francez
22:25, 04.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, la Antena3 CNN, ca plafonarea prețurilor la alimentele de baza va continua. Precizarile vin in contextul in care acordul cu retailerii va expira la sfarșitul lunii. Premierul vrea sa aplice in Romania modelul francez. „M-am uitat și la sistemul francez. Și…
Povești de impresionat partenerii de Valentine's Day: cum a ajuns compania Michelin sa ofere stele restaurantelor
06:35, 13.02.2024 - Daca doriți sa va impresionați partenera cu ocazia Zilei Indragostiților, alegerea restaurantului poate fi un inceput bun in acest sens. Iar cu cat restaurantul este mai renumit și, eventual, și distins cu calificative care ii atesta performanța, cel...