Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mormânt cu lăbuțe pentru un cățel! Un mic cimitir al animalelor făcut la Botoșani – FOTOGALERIE

Publicat:

In capitala Romaniei exista „Raiul animalelor” un cimitir pentru animalele de companie ce aparține unei persoane din mediul privat. Acolo, prietenii necuvantatori au parte de morminte care seamana izbitor cu ale oamenilor, cu fotografiile patrupedelor și tot felul de mesaje de adio din partea stapanilor lor.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

Un copil de 4 ani din Botoșani a murit, dupa ce s-a inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor

11:30, 29.02.2024 - Tragedie intr-un sat din Botoșani. Un baiat de 4 ani a murit inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor. Copilul, care se afla in grija bunicilor, ieșise din curtea casei. Dupa mai bine de o ora a fost gasit fara viața, la doar cateva sute de metri de locuința bunicilor, scrie Monitorul…

OFICIAL: 25 de primari, viceprimari și consilieri județeni au intrat in PSD - FOTOGALERIE

18:35, 28.02.2024 - 13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alaturat astazi echipei PSD Botoșani, urmand ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 sa candideze pe listele Partidului Social Democrat.

ACUM: Prim-vicepreședintele demisionar al PNL Botoșani, LIVE la ”Botoșaneanul TV” despre scandalul din partid – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 27.02.2024 - La doar patru zile de la intrarea oficiala a in PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime, Verginel Gireada, liberal de doua decenii, și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene.

Un tanar crescut de bunicii din Botoșani, cu o poveste demna de film, a impresionat la ”Romanii au talent” – VIDEO & FOTOGALERIE

09:35, 10.02.2024 - Emanuel Barica este primul participant care a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, in sezonul 14. Andi Moisescu este cel care l-a trimis direct in semifinale, iar povestea de viața a jucatorului este de-a dreptul emoționanta, arata Pro TV.

ACUM: Sorin Cornila la Botoșaneanul TV, bilanț la Prefectura cu ganduri de Primarie – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 30.01.2024 - In prima parte a lunii februarie, Sorin Cornila implinește doi ani de cand ocupa funcția de prefect al județului Botoșani. La ”Botoșaneanul TV” facem bilanțul celor peste 700 de zile trecute de la depunerea juramantului:


Ce parere ai despre aceasta stire?