Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monstrul din Loch Ness exista, dar nu în Scoția, ci în Alaska

Publicat:

Monstrul din este genul de legenda urbana care nu inceteaza sa ne fascineze. Ideea ca un monstru marin de dimensiuni epice bantuie unul dintre lacurile Scoției ne uimește și ne amuza in același timp. Totuși, un animal similar a existat la un moment dat, dar prefera apele reci ale Alaskai.  Cu toate ca […] Monstrul din exista, dar nu in Scoția, ci in dupa tehnologie? Pasionat de știința? Gasești tot ce te intereseaza pe playtech.ro

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

BREAKING Scoția ramane fara premier. Humza Yousaf a demisionat din funcție

15:25, 29.04.2024 - Humza Yousaf a demisionat din funcția de prim-ministru al Scoției. Premierul a pierdut sprijinul politic dupa ce saptamana trecuta a rupt acordul partidului sau, SNP, cu Partidul Verzilor. Anunțul a fost facut luni.Premierul Humza Yousaf a demisionat.

O insula aflata intre Scoția și Irlanda de Nord a fost scoasa la vanzare

13:00, 27.04.2024 - O insula privata idilica de 453 de acri este de vanzare in largul coastei de vest a Scoției. Ea vine la pachet pentru cumparatori cu plaje de nisip, șapte case, un pub, un heliport și o intreaga biodiversitate, relataza CNN.

„Cum sa-ți gasești un soț intr-un an”: de la idee de spectacol la o mare iubire. Povestea incredibila a unui cuplu

11:10, 21.04.2024 - Samantha Hannah a calatorit prin Australia și Noua Zeelanda, descoperind locuri și experiențe noi, gandindu-se in același timp la trecutul ei și la viața ei de pana atunci. Se intampla la sfarșitul anului 2017. Hannah, din Perth, Scoția, avea 31 de ani.

Vacanțele din Grecia vor fi mai scumpe sezonul acesta. Ce ii așteapta pe romani in destinațiile lor preferate

13:41, 15.04.2024 - Premierul Greciei a transmis de asemenea ca se va asigura o distanța de cel puțin 4 metri de la mare la primul șezlong.Din cauza ca vor fi mai puține, prețurile pentru un șezlong ar putea crește cu cel puțin 10% in aceasta vara.Cei cu afaceri la malul marii spun ca acest lucru va afecta și bauturile…

Scoțienii inca mai cauta monstrul din Loch Ness. Au cerut ajutorul NASA

17:05, 12.04.2024 - Centrul Loch Ness din Scoția a cerut NASA sa ii imprumute expertiza in cadrul unei noi vanatori a creaturii legendare numita „Monstrul din Loch Ness” care se va desfașura la sfarșitul spre sfarșitul acestei primaveri.

Cum a reușit un cautator de comori sa descopere o colecție rara de monede antice cu ajutorul unei recolte de morcovi

07:01, 10.04.2024 - Cand Alan Baxter a descoperit un inel medieval in pamantul cultivat de un fermier din Scoția, el a știut ca s-ar putea sa fie și alte artefacte antice in apropiere, dar tulpinile ramase in urma recoltarii ovazului nu i-au permis sa se apropie destul de mult de sol cu detectorul de metale, scrie BBC.…

Cazul Halep revolta: „A erodat increderea in ideea sportului curat!“. Simona, aratata cu degetul din Scoția

08:16, 19.03.2024 - Intr-un text publicat in „The Herald“, Susan Egelstaff (41 de ani), fosta sportiva olimpica, susține ca suspendarea drastica a Simonei pe baza unor probe solide și apoi reducerea sentinței la TAS arata ca oricine poate scapa de asemenea pedepse, daca angajeaza avocații potriviți.


Ce parere ai despre aceasta stire?