Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte suspectă în Neamţ. Tânără găsită moartă în casă, cu hainele arse, dar în locuinţă nu-i nicio urmă de incendiu sau explozie

Publicat:

Potrivit reprezentantilor ISU Neamt, pompierii au fost anuntati, sambata seara, ca s-ar fi produs o explozie la o locuinta in localitatea Baltatesti, la fata locului deplasandu-se sase pompieri cu o autospeciala.

In momentul in care echipele de interventie au ajuns la fata locului au gasit o tanara decedata, care avea hainele arse.

In urma primelor cercetari, pompierii au stabilit ca in locuinta respectiva nu s-a produs o explozie si nici nu a fost vreun incendiu.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si aflarea cauzei decesului.

Politistii

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Barbat carbonizat intr-un incendiu de locuința, produs la Ibanești

15:05, 21.04.2024 - TRAGIC… Astazi, prin apel la 112, s-a sesizat producerea unui incendiu la o gospodarie din localitatea Ibanești. Pompierii din cadrul ISU Vaslui și un echipaj de salvatori ai Serviciului Județean de Ambulanța (SAJ), substația Barlad, s-au deplasat cat au putut de repede la locul indicat. S-a acționat…

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.

Incendiu cu cinci victime, dupa o explozie produsa la o locuința din cartierul buzoian Dorobanți VIDEO

18:55, 25.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu de proporții, soldat cu cinci victime, patru adulți și un copil. Vecinii au auzit și o explozie, cel mai probabil de la o butelie de aragaz.

Explozie in Timișoara. Trei copii și doi adulți au ajuns la spital

17:55, 10.02.2024 - Pompierii au fost solicitați in jurul orei 14.30, sa intervina in zona Fratelia, in urma unei explozii produse la o locuința. Explozia nu a fost urmata de incendiu.De urgența, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospeciala de prima intervenție și…

Barbat de 45 de ani, decedat in urma unui incendiu

11:10, 06.02.2024 - Un barbat de 45 de ani si-a pierdut viata in urma unui incendiu izbucnit marti la o locuinta din comuna buzoiana Merei, potrivit Agerpres.Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, o persoana in stare de inconstienta…


Ce parere ai despre aceasta stire?