Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misterioasa viață a prințesei Karina, sora fostului principe Nicolae

Publicat:

Daca fostul principe Nicolae a împarțit România în doua dupa ce a fost exclus din linia de succesiune, despre sora lui mai mica nu se știe mai nimic. Asta deși rolul ei în casa Regala poate deveni extrem de important.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Boala autoimuna cu care se confrunta Sebastian Dobrincu. S-a declanșat in urma cu un an. „De aia am și disparut 7 luni de pe internet”

12:56, 07.05.2024 - Anul trecut, Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce s-a accidentat din cauza neatenției. Fostul investitor de la „Imperiul Leilor” le-a povestit atunci celor care il urmaresc pe rețelele de socializare prin ce a trecut. Insa, odata cu aceasta accidentare, tanarul milionar…

Vacanța de vedeta. Giulia Nahmany, confesiuni de suflet despre bunica ei. Femeia are aproape 100 de ani: „Are un stil de viața atat de sanatos”

19:15, 04.05.2024 - Giulia Nahmany a venit in Romania pe cand avea 12 ani, dupa o buna perioada in care ea și parinții s-au mutat in Belgia. Vedeta are o relație apropiata și cu bunica ei, care locuiește in Israel și despre care spune ca i-a dat o mulțime de lecții.

Andreea Balan, despre cum se imparte intre cariera și viața de mama a doua fete: „Nu am avut timp sa le iau de la gradinița. Bunica ține casa”

16:25, 27.04.2024 - Andreea Balan, in varsta de 40 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Mama a doua fete, Ella și Clara, vedeta se imparte cu greu intre cariera și viața de familie, insa, face tot ce poate pentru a petrece timp cu fetele sale.Prezenta la Premiile Unica, unde a fost și premiata,…

Forta Dreptei, the true liberals: Romania cannot be left in the hands of Ciolacu, Ciuca, Iohannis

16:15, 20.04.2024 - The chairman of Forta Dreptei / Force of the Right, Ludovic Orban, declared, on Saturday, at the party's congress, that the true liberals are in this party and argued that Romania cannot be left "in the hands of (Social-Democrat PM Marcel, ed. n.) Ciolacu, (PNL's head Nicolae, ed. n.

Ororile din Spitalul Sfantul Pantelimon. 19 pacienți s-au stins din viața in cateva zile

19:25, 12.04.2024 - Știm ca sistemul sanitar din Romania lasa mult de dorit. In timp ce unele cadre medicale sunt dedicate, altele trateaza lucrurile cu superficialitate și chiar cruzime, fara empatie și etica profesionala.

Protest pentru interzicerea avorturilor in Romania. 'Viața incepe la concepție'. 'Primul drept al omului este dreptul la viața'. 'Sunt un copil, nu o alegere'

16:20, 23.03.2024 - Sute de oameni, printre care parinți și copii, preoți ori alți reprezentanți ai cultelor religioase, au participat sambata la protestul 'Marșul pentru Viața', o manifestare menita sa descurajeze avorturile, susținandu-se ca „viața incepe la concepție”. Participanții s-au adunat in jurul orei 11 pe…

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Povestea de viața a lui Jelo Husni. Concurentul de origine siriana a ajuns ilegal in Romania: „Am platit 2.500 de euro ca sa...” / VIDEO

23:40, 19.03.2024 - Jelo Husni este unul dintre concurenții ediției cu numarul 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, ediție difuzata pe data de 19 martie 2024. Concurentul de origine siriana și-a spus povestea impresionanta de viața in episodul din aceasta seara.

Xtra Night Show. Gabi Jugaru a fost casatorit de patru ori! Detalii despre viața lui pe care nu le-a mai spus niciodata: ”N-am vorbit nicaieri” / VIDEO

23:45, 15.03.2024 - Gabi Jugaru a facut dezvaluiri pe care nimeni nu le știa despre viața lui! Dupa mulți ani in care a facut public faptul ca a fost casatorit de trei ori, regele farselor din Romania a detonat bomba: Gabi Jugaru s-a casatorit in secret, iar mai apoi a divorțat! Iata cat a durat casnicia lui!


Ce parere ai despre aceasta stire?