Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misha sau Dorian Popa, nimeni n-a mai făcut diferența! Transformarea a fost de-a dreptul extraordinară!

Publicat:

Ruleta a decis ca Misha sa intre in pielea lui in aceasta saptamana la „Te cunosc de undeva”! Coincidența a fost una cu adevarat uimitoare, daca ne aducem aminte ca falnicul  a cantat pentru prima data in travesti, caci a primit la ruleta tocmai pe colega sa, Misha.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

TVA Deductibil vs. TVA Colectat: Care sunt diferențele?

21:15, 01.05.2024 - Taxa pe Valoare Adaugata (TVA) este un impozit direct perceput la nivelul Uniunii Europene, aplicabil pe bunuri și servicii. Este o taxa de consum suportata de consumatorul final, iar ințelegerea conceptelor de TVA deductibil și TVA colectat este fundamentala pentru orice  antreprenor , afectand direct…

Calin Donca il ataca dur pe Dorian Popa dupa ce influencerul l-a linșat pe Internet: 'Va spun public'

23:20, 28.04.2024 - Calin Donca a intentat un proces impotriva lui Dorian Popa pentru defaimare și pentru ca afirmațiile influencerului ar fi avut efecte negative asupra afacerilor sale. Mai mult, Donca susține ca Dorian Pop a mințit atunci cand a spus ca a fost investitor in afacerea cu panouri solare.

Cum simt ucrainenii „triumful” lui Putin? Semnificația procentajului istoric trecut in dreptul liderului de la Kremlin

17:50, 19.03.2024 - Cand ucrainenii scriu despre „alegerile” prezidențiale din Rusia, ei folosesc mereu ghilimelele. Ei sunt convinși ca votul a fost manipulat in intregime, așa ca nu sunt surprinși de rezultat. Singura intrebare era legata de procentajul trecut in dreptul lui Vladimir Putin.

De ce s-a dat liber la migrația primarilor? Explicațiile lui Toni Grebla

19:00, 08.03.2024 - Problema este ca alegerile au loc pe data de 9 iunie, iar noii aleși iși vor prelua mandatele in octombrie, ceea ce inseamna ca un primar aflat in funcție ar fi restrans sa candideze doar din partea partidului din care face parte in prezent.”Nu am modificat ceea ce se numește legislație electorala,…

Franța devine prima țara din lume care pune in constituție dreptul la avort

12:36, 04.03.2024 - ​Franța devine luni prima țara care trece in mod explicit intreruperea voluntara de sarcina (avortul) in Constituția sa, in contrast puternic fața de multe alte țari unde acest drept este pe o panta a regresului, transmite France Presse, potrivit hotnews.ro .

Dorian Popa nu-și iarta tatal nici dupa moarte! A ajuns la terapeut dupa desparțirea de Babs și scandalul cu drogurile: „Sunt alte probleme reale”

17:05, 26.02.2024 - Dorian Popa (35 de ani) a facut noi dezvaluiri despre problemele intampinate, in ultima vreme, in viața personala. Artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise de catre oamenii legii, la puțin timp dupa desparțirea de Babs. Dorian a vorbit și despre tatal sau, pe care nu l-a putut ierta…

Scene halucinante la procesul lui Vlad Pascu – judecatoarea a intrebat daca tanarul ucis se afla in sala!

23:15, 23.02.2024 - Intrebari halucinante puse de judecatoarea Ancuta Popoviciu in dosarul Vlad Pascu. Dupa ce l-a strigat pe tanarul mort in accident, a socat din nou rudele victimelor Judecatoarea din Mangalia, care are pe masa dosarul lui Vlad Pascu, este anchetata disciplinar dupa ce ieri, la primul termen, l-a strigat…

Cele mai fericite zodii ale lunii martie. Nativii vor incepe primavara cu dreptul și cu succes pe toate planurile

12:26, 17.02.2024 - Trei zodii din horoscop vor incepe luna martie cu dreptul și vor avea parte de o primavara de poveste. Nativii vor fi fericiți și ii vor avea alaturi de toți oamenii dragi din viața lor. Din acest motiv, trebuie sa aiba incredere in viitor și in momentele unice care urmeaza sa vina in viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?