Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul meu: Andrada şi Cristi s-au logodit

Publicat:

Mireasa pentru fiul meu: Au parasit casa "Mireasa pentru fiul meu", dar asta nu i-a impiedicat sa isi continue povestea de iubirea.

Recent, Andrada si Cristi au decis ca e momentul sa faca pasul cel mare. Fostul concurent si-a cerut iubita de sotie, iar ea a acceptat, dovada fiind inelul pe care il are pe deget, informeaza SpyNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa o noapte de cazare in apartamentul de 5 stele, pe care Mihai Traistariu l-a cumparat recent la malul marii. „De la 1 iunie va fi gata”

17:45, 17.04.2024 - Mihai Traistariu a facut o noua investitie in afacerea cu locuințe de la malul marii. De data asta, interpretul a luat o decizie importanta. Cantarețul a luat decizia de a-și mai cumpara un apartament dar de aceasta data unul de lux.Mihai Traistariu a cumparat un apartament de cinci stele, pentru care…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Cum ar reacționa Cristi de la Mireasa, sezonul 9, daca Eliza l-ar chema in casa. Tanarul recunoaște ca a fost atras de concurenta: „Am simțit...”

10:40, 18.03.2024 - In ediția de vineri, Cristi a aflat ca a fost eliminat de la Mireasa, asta dupa ce, in ultimele zile, a insistat ca fetele sa iși propuna pentru a pleca acasa. Chiar daca așa s-a și intamplat, fostul concurent spune ca a fost deranjat de faptul ca inclusiv Eliza, singura fata de care se apropiase mai…

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjata pentru ca Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte suparata”

13:45, 22.02.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?