Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Rădulescu e în DOLIU: "Te las cu îngerii, în inima mea vei fi veşnic viu"

Publicat:

și nu sunt doar rude, ci și foarte bune prietene. De profesie make-up artist, soția fratelui ei este femeia care, de ani buni, se ocupa ca vedeta sa arate excelent atunci cand merge la evenimente, apare la emisiuni sau este protagonista unor shooting-uri pentru diverse reviste. Cumnata vedetei trece prin cele mai grele momente din viața ei, scrie libertatea.ro.

"Tata s-a dus intr-o lume mai buna. Și vreau sa cred ca acum incepe pentru el liniștea, odihna și timpul pentru a avea deplin grija de mine, așa cum a avut mereu. Mulțumesc pentru tot, tata. Te…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in TVR. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV a murit. „Mulțumesc, Ioana pentru tot, o sa-mi fie foarte dor de tine” 

13:20, 04.04.2024 - Televiziunea Romana a anunțat ca Ioana Bogdan, o personalitate emblematica a televiziunii, a incetat din viața la varsta de 81 de ani, lasand in urma o moștenire impresionanta in lumea divertismentului și a jurnalismului.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, in doliu. Mama lui Alex Dobrescu a murit: „Iți mulțumesc pentru tot” / FOTO

10:20, 02.04.2024 - Fostul iubit al Cristinei Cioran nu trece prin cea mai buna perioada. Alex Dobrescu este in doliu, dupa ce mama lui a murit. Tot el a fost cel care a postat un mesaj emoționant in memoria femeii care i-a dat viața.

Doliu in presa! A murit la doar 46 de ani de la infarct miocardic

17:05, 01.04.2024 - Ana Maria Rebegia, directoarea ziarului Ceahlaul, s-a stins din viața din cauza unui infarct miocardic. Inima ei a cedat fara ca inainte sa manifeste vreun simptom vizibil, care s-o fi pus in alerta, potrivit viatanemteana.info.„In dupa-amiaza zilei de 30 martie, a incetat din viața Ana Maria Rebegia,…

Doliu in presa! Un director de ziar a murit la doar 46 de ani

16:55, 01.04.2024 - Doliu in presa! Un director de ziar a murit la doar 46 de aniAna Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlaul, din Piatra Neamt, a murit subit, la doar 46 de ani. ”Exista refuzul de a crede ca la 46 de ani un om atat de activ și de inimos, poate pleca atat de fulgerator.”, a scris o colega din presa.Ana…

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?