Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Micul dejun de care trebuie sa te feresti. Ce se intampla daca mananci asa ceva la prima masa a zilei

Publicat:

Un restaurant din Anglia le propune clientilor o provocare: un mic-dejun care are nu mai putin de 8.000 de calorii, adica de patru ori mai mult decat necesarul mediu zilnic.
Numai 20 de persoane au comandat felul de mancare denumit sugestiv “Hibernator&", insa nimeni nu a reusit sa termine ce a primit pe farfurie. 
&"Se numeste asa deoarece oricine il mananca trebuie sa hiberneze un an&", a spus bucatarul de la cafeneaua , din Anglia, potrivit
Clientii care au curaj sa comande acest fel de mancare primesc un platou cu patru oua prajite,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt indemnați ca mearga mai departe. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:05, 05.05.2024 - Horoscopul zilei de 6 mai 2024 spune ca Berbecii sunt indemnați ca mearga mai departe, chiar daca lucrurile par diferite. Cu toate acestea, nativii aceste zodii sunt rugați sa fie constanți in deciziile lor și sa aiba in preajma numai oameni puternici.

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Ce se intampla in organismul tau daca mananci usturoi verde, de fapt. Trebuie consumat cat mai des

13:10, 25.02.2024 - Toți știm cate ceva despre calitațile curative ale usturoiului, dar te-ai intrebat ce se intampla in organismul tau daca mananci usturoi verde? Ei bine, pentru inceput, vampirii probabil vor sta departe de tine. Dar, trecand peste gluma, specialiștii spun ca exista un numar important de beneficii și…

Ce trebuie sa mananci prima data dimineata. Alimentele care iți ofera aportul zilnic de calorii și nutrienți

22:40, 17.02.2024 - Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Astfel, alimentele pe care le consumam in aceasta parte a zilei au un impact major asupra funcționarii organismului uman. Iata regulile de care trebuie sa ții cont pentru a avea parte de aportul zilnic de calorii și nutrienți!

CTP. „Merita ce i se intampla… Țiriac i-a dat probabil acest sfat”

22:25, 16.02.2024 - Cristian Tudor Popescu a comentat situația Simonei Halep, pentru Sport.ro . Gazetarul  susține ca dubla-caștigatoare de Grand Slam „merita ce i se intampla”. „Simona Halep nu are cum sa aiba caștig de cauza la TAS. Sportivul este raspunzator. Așa este regulamentul, cu toate ca, așa cum am susținut și…


Ce parere ai despre aceasta stire?