Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este secretul părului ei lung și frumos, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! De câte ori îl spală și cum îl îngrijește. „Toată lumea crede că îl usuc în jumătate de oră, dar…”

Publicat:

a cantat melodia „Cui pe cui se scoate", joi, la „Neatza cu Razvan și Dani", și a dezvaluit ce planuri are pentru viitorul apropiat, dar și care este secretul parului ei frumos.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa pui ceapa și usturoi verde pe masa de Paște. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic

14:40, 04.05.2024 - Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce este bine sa avem ceapa și usturoi verde la masa de Paște. Medicul a oferit detalii importante inainte de mesele bogate de sarbatori. Ceapa și usturoiul verde nu trebuie sa lipseasca de la masa de Paște Gospodinele sunt pe ultima suta de metri cu…

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Nicușor Dan a dezvaluit ce porecla avea in școala: Colegii imi spuneau Balaurul!

23:45, 25.02.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost invitat la emisiunea 40 de intrebari, moderata de Denise Rifai, acolo unde a facut dezvaluiri despre tinerețea sa. Intrebat daca e deranjat de porecle precum Mucușor sau Plicușor, edilul a spus ca nu il mai atinge nicio vorba. Nicușor Dan a dezvaluit și ce porecla…

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?