Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multă performanţă, mai puţine pierderi

Publicat:

O vorba din popor spune ca omul intelept isi face vara sanie si iarna caruta. Desi suntem in plina vara, fermierii trebuie sa se gandeasca deja la perioada recoltarii. Pentru a veni in sprijinul celor care vor solutii performante pentru fermele lor vom prezenta in randurile urmatoare cateva dintre avantajele folosirii echipamentelor pentru recoltat floarea-soarelui concepute de compania Optigep. Tipurile de echipamente pentru recoltat floarea-soarelui OptiSun si OptiSun CS, OptiSun Z, PSM si PSM CS sunt recomandate recoltarii in coacerea deplina. Echipamentul se poate cupla printr-un dispozitiv…

Citeste articolul mai departe pe agro-business.ro…  

Sursa articol: agro-business.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeaua și prosumatorul – cuplul motor pentru tranziția energetica

11:05, 15.04.2024 - Consumul total anual de aproape 50 de miliarde kWh de energie electrica este una dintre cifrele importante din bilantul energetic al Romaniei. Aceasta inseamna o medie de 2.617 kWh de energie electrica/cap de locuitor/an. Deși comparativ cu majoritatea statelor UE consumul nostru este relativ scazut,…

Nu oricine avea mașina in Gherla acum 100 de ani – ce marci erau și cu ce viteza puteau circula – cate mașini sunt azi in oraș

19:00, 14.04.2024 - Primele automobile au aparut la Gherla dupa unirea Transilvaniei cu Romania. Cea mai veche fotografie in care apare un vehicul in zona este datata 1919. Dintr-un anuar automobilistic din anul 1924 aflam cine și ce mașina avea. Era de așteptat ca deținatorii de automobile sa fie persoane instarite, cu…

Romania, printre primele țari din UE la pierderile de apa: 40% este necontorizata și nefacturata

16:40, 22.03.2024 - Alaturi de Bulgaria și Italia, Romania este in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa.

Trucul prin care putem verifica de unde provin capșunele: Spania sau Maroc? Avertismentul autoritaților europene

16:21, 08.03.2024 - Intr-o incercare de a verifica proveniența capșunilor și de a asigura publicul ca alegerea lor este sigura, echipa telecinco.es a decis sa investigheze direct situația. Astfel, aceștia au mers la un magazin de fructe pentru a descoperi un truc simplu, dar eficient, care dezvaluie cu claritate originea…

Trucul prin care putem verifica de unde provin capșunele: Spania sau Maroc? Avertismentul autoritaților europene

15:01, 08.03.2024 - Intr-o incercare de a verifica proveniența capșunilor și de a asigura publicul ca alegerea lor este sigura, echipa telecinco.es a decis sa investigheze direct situația. Astfel, aceștia au mers la un magazin de fructe pentru a descoperi un truc simplu, dar eficient, care dezvaluie cu claritate originea…

Vorbesc unii despre recesiune. Trebuie sa avem proprietatea termenilor. Despre ce recesiune vorbim, cand consumul a crescut enorm, salariile cresc cu 15% ...Cum sa vorbesti despre recesiune? (economist-șef)

12:55, 07.03.2024 - Economistul sef al Raiffeisen Bank și fostul șef al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, a afirmat ca Romania are combustibil pentru cresterea economica, dar a precizat ca problema este ca avem deficite foarte mari care nu vor fi tolerate la nesfarsit de pietele financiare.

Agricultorii cer renunțarea la sistemul antigrindina. Și in zona Turzii este prevazut unul!

09:30, 07.03.2024 - Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din Romania (Forumul APPR) solicita MADR suspendarea imediata a sistemului anti-grindina, pana cand nu se vor face studii care sa ateste eficiența și impactul sau asupra agriculturii. Fermierii apreciaza ca sistemele antigrindina provoaca seceta…

Trenurile din Bistrița-Nasaud circula ca-n 1890. Care este cea mai lenta linie din județ:

11:40, 25.02.2024 - Cele mai rapide trenuri din Romania ating 160 de km/h, insa cele mai lente au porțiuni insemnate unde nu circula cu mai mult de 20-25 de km/h, exact ca acum un secol. Și Bistrița-Nasaud are astfel de linii, unde trenul este depașit fara probleme cu o bicicleta. Potrivit unei analize a portalului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?