Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măcel în Yemen. Fostul președinte al țării ”a fost ucis”, anunță rebelii susținuți de Iran

Publicat:

Fostul președinte al Yemenului, , ar fi fost ucis de rebelii houthi, alaturi de care s-a aflat pâna de curând în alianța, în lupta împotriva regimului. Informația nu a fost confirmata oficial.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Iarna s-a intors in Romania: A nins puternic in mai multe zone ale țarii, iar meteorologii anunța ca precipitațiile se extind

10:35, 17.04.2024 - Iarna s-a intors in Romania. A nins puternic noaptea trecuta in mai multe regiuni din țara, iar meteorologii spun ca zonele in care vor mai cadea precipitațiile se extind, scrie presa locala .

Vine praful saharian peste Romania! Se anunța 'ploi murdare' si descarcari electrice / Video

10:20, 27.03.2024 - Vine praful saharian peste Romania! Se anunța 'ploi murdare' si descarcari electriceUn nor de praf saharian va cuprinde Romania in zilele urmatoare. O depresiune atmosferica aflata in vestul Europei va determina un transport intens de praf saharian, dar și cateva ploi și averse in mai multe regiuni…

Un petrolier chinez a fost lovit de o racheta a rebelilor Houthi. Atacurile asupra navelor comerciale sunt in creștere in Marea Roșie

09:30, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.

Primele victime ale atacurilor cu rachete lansate de rebelii Houthi pe mare. Doi membri ai unui echipaj de nava au murit

23:55, 06.03.2024 - Doi membri ai unui echipaj de nava au fost uciși intr-un atac cu rachete lansate de rebelii Houthi asupra unui cargobot aflat in largul sudului Yemenului, au anunțat oficiali americani. Acestea sunt primele decese provocate de atacurile gruparii asupra navelor comerciale, transmite BBC.

Explozie in apropierea unui cargobot al SUA in largul Yemenului, anunța o companie britanica de securitate

14:21, 06.03.2024 - O explozie s-a produs in vecinatatea unui cargobot sub pavilion Barbados, care aparține Statelor Unite, in largul portului Aden, situat in sudul Yemenului. Incidentul a fost semnalat de un vas care se afla in apropiere, a transmis miercuri compania britanica de securitate Ambrey.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.


Ce parere ai despre aceasta stire?