Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maafe, tocană africană cu arahide

Publicat:
Maafe, tocană africană cu arahide

Aceasta tocana tradiționala, denumita ocazional și sos sau supa, este savurata in Africa de Vest și Centrala, dar se crede ca iși are originea printre oamenii Bambara din Mali. Vine in numeroase variante regionale, dar fiecare versiune este creata cu alune prajite care sunt macinate in faina și fac sosul de baza al felului de mancare. The post Maafe, tocana africana cu arahide first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana

16:50, 14.04.2024 - Pentru prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana, Conform ORDINULUI nr. 132/418/2023, se impune respectarea unor recomandari specifice. The post PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana first appeared on Informatia Zilei .

LITERATURA ROMANA Chipul femeii in manualele școlare

17:26, 09.03.2024 - Imi cade in mana o carte : "Dicționar de personaje literare pentru gimnaziu și liceu", ediția IV revizuita. Fiind avizata de Comisia de limba ii literatura romana a Ministerului Educației Naționale, putem avea incredere in lucrarea, de altfel foarte bine scrisa. The post LITERATURA ROMANA Chipul femeii…

PROTECȚIA SANATAȚII Rolul și importanța vaccinarii

10:50, 08.03.2024 - Este esențial sa respectam schemele de vaccinare pentru a evita riscurile și pentru a menține sanatatea noastra și a comunitații. The post PROTECȚIA SANATAȚII Rolul și importanța vaccinarii first appeared on Informatia Zilei .

SPRIJIN FINANCIAR A fost prezentat graficul COP pentru vacile din rasa Angus

12:00, 07.03.2024 - Se stie ca pentru a avea dosarul complet in vederea solicitarii unor forme de sprijin financiar, fiind vorba de aceasta data despre Sprijinul Cuplat Zootehnic– SCZ... The post SPRIJIN FINANCIAR A fost prezentat graficul COP pentru vacile din rasa Angus first appeared on Informatia Zilei .

Cat de mult așteapta Romania de la congresul PPE?

20:55, 06.03.2024 - Organizat la București, congresul PPE reprezinta o ocazie pentru Romania de a forța mana Austriei sa accepte largirea Spațiului Schengen. The post Cat de mult așteapta Romania de la congresul PPE? first appeared on Informatia Zilei .

GERMANUL HIPERVACCINAT Cercetatorii dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale studiului

10:35, 06.03.2024 - Acesta prezenta niveluri semnificativ mai ridicate de anticorpi și celule imune in comparație cu persoanele care au primit doar trei vaccinari. The post GERMANUL HIPERVACCINAT Cercetatorii dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale studiului first appeared on Informatia Zilei .

INTERDICȚIE ȘCOLARA O școala din județul Suceava nu mai are voie sa organizeze examene naționale timp de un an

14:10, 05.03.2024 - La Scoala Gimnaziala „Invatator Vasile Hlihor” Baia din județul Suceava nu se vor putea organiza examene naționale, inclusiv in vara aceasta, transmite Inspectoratul școlar județean. The post INTERDICȚIE ȘCOLARA O școala din județul Suceava nu mai are voie sa organizeze examene naționale timp de un…

CENTRALA HIDROELECTRICA Centrala de la Nikopol – Turnu Magurele, relansata cu 6 mld. de euro de Bulgaria și Romania

13:46, 20.02.2024 - Bulgaria și Romania relansaza un proiect hidroenergetic pe Dunare, care presupune și construirea unui pod intre Nikopol și Turnu Magurele. Costurile ar urma sa fie, insa, mai mari pentru Romania, malul fiind mai jos decat la vecinii bulgari.  The post CENTRALA HIDROELECTRICA Centrala de la Nikopol –…


Ce parere ai despre aceasta stire?