Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: ”Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”

Publicat:

Se strang randurile la „Burlacita”, incediarul reality show difuzat in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar presiunea ultimelor probe la care Andreea isi supune pretendentii isi spune cuvantul.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea a declanșat razboiul cu Nicușor Dan, imediat cum a fost desemnata candidat la Capitala/ VIDEO

18:11, 23.04.2024 - Gabriela Firea a fost desemnata candidatul PSD la Primaria Capitalei și a inceput razboiul cu vechiul rival, Nicușor Dan. Firea susține ca Nicușor Dan blama ”societațile lui Firea”, dar intre timp acestea au devenit foarte bune și legale pentru ca acolo au fost plasați oameni de la USR.

Iranul a declansat razboiul cu Israel! Rachete lansate din Liban. Scutul Iron Dome, activat. Cum a contraatacat Netanyahu (VIDEO)

09:00, 13.04.2024 - Israelul se afla sub rachetele lansate de gruparea libaneza Hezbollah. Vineri seara, 40 de rachete au fost lansate spre nordul Israelului. Imagini postate pe rețelele sociale arata interceptari ale scutului Iron Dome. Israel a raspuns cu atacuri asupra mai multor cladiri folosite de Hezbollah. Hezbollah…

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Zece ani de la anexarea Crimeei: razboiul declanșat de Putin impotriva Ucrainei au renascut speranțele recuperarii peninsulei

15:15, 16.03.2024 - La implinirea a zece ani de la referendumul ilegal convocat de Rusia pentru a legitima ocuparea peninsulei Crimeea, cei care au fugit atunci in Ucraina continentala privesc pamantul pe care l-au lasat in urma cu un amestec de durere si speranta.

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata instituțional, la nivel NATO și UE"

17:06, 27.02.2024 - Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, așa cum a președintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se ințeleaga ca ar fi posibil.

Ce a invațat Pentagonul din razboiul declanșat de Rusia in Ucraina: „Acest dispozitiv ii va omori pe soldații noștri”

13:35, 24.02.2024 - Razboiul din Ucraina, care intra in al treilea an, a aratat limpede Pentagonului ca calculele de pe campul de lupta s-au schimbat fundamental de la ultima desfașurare masiva de forțe, relateaza Washington Post.

Razboiul 'invizibil': Romania se confrunta zilnic cu pana la 50.000 de atacuri cibernetice (ministru)

14:06, 12.02.2024 - Ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat luni, la Antena 3, dupa ce un numar de 15-20 de spitale din tara si din Bucuresti nu au mai putut folosi sistemele informatice, ca atacuri cibernetice impotriva Romaniei au loc zilnic, numarul lor fiind intre 25.000 și 50.000.„Suntem intr-o perioada…

HBO l-a dat afara pe un actor, din serialul The White Lotus, dupa ce Ucraina l-a acuzat ca sustine razboiul declansat de Vladimir Putin

14:30, 04.02.2024 - Postul de televiziune american HBO a anuntat ca a anulat prezenta unui actor sarb in serialul sau de succes "The White Lotus", dupa ce Ucraina l-a acuzat pe Milos Bikovic ca sustine razboiul declansat de presedintele rus Vladimir Putin, transmite AFP.Ucraina l-a acuzat la sfarsitul lunii ianuarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?