Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul de la Tiraspol Evghenii Șevciuk a devenit tătic. Nina Ștanski a născut o fetiță

Publicat:

Liderul de la Tiraspol Evghenii Șevciuk a devenit tatic. Soția acestuia, fostul așa-nbumit ministru de Externe al regiunii transnistrene, Nina Ștanski, a adus pe lume o fetița, informeaza UNIMEDIA citand novostipmr.com. Micuța a venit pe lume in aceasta dimineața la ora 05:00, anunța sursa citata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tatic. Soția liderului AUR a nascut un baiețel

08:35, 25.04.2024 - Soția lui George Simion a nascut primul copil al familiei, un baiețel. Anunțul a fost facut de președintele AUR pe pagina sa oficiala de facebook. Citește și: Ana-Maria Branza va purta, din partea Romaniei, flacara olimpica, la sosirea acesteia in Franta Simion a publicat o fotografie cu soția sa, Ilinca,…

George Simion a devenit tata! Soția sa, Ilinca, a nascut un baiețel

22:10, 24.04.2024 - George Simion este in al nouale cer, dupa ce a primit vestea mult așteptata! Liderul AUR a devenit tata și chiar unul de baiat! Soția sa, Ilianca, a nascut un baiețel de nota 10. Așadar, George Simion a devenit tata pentru prima data, dupa ce soția sa a adus pe lume un baiețel de nota […] The post George…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Vlad Voiculescu se descurca de minune in postura de parinte! Atent și rabdator chiar și atunci cand se grabește, politicianul nu iși ia ochii o secunda de la soția și micuța sa fetița / PAPARAZZI

23:30, 18.02.2024 - Vlad Voiculescu se descurca de minune in postura de parinte! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni altul decat politicianul. Ei bine, de aceasta data, camerele de filmat l-au surprins pe Vlad Voiculescu intr-o ipostaza rara,…


Ce parere ai despre aceasta stire?