Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lider județean Forţa Dreptei a demisionat din partid 'alături de 342 de membri'

Publicat:
Lider județean Forţa Dreptei a demisionat din partid 'alături de 342 de membri'

Presedintele Organizatiei Forta Dreptei Salaj, Sorin-Alin Pop, a demisionat din partid, impreuna cu secretarul general si alti 342 de membri, motivul constituindu-l directia actuala a partidului si , care nu mai corespunde cu viziunea si valorile lor, conform News.ro.

”Prin prezenta, Sorin-Alin Pop , in calitate de presedinte si , in calitate de secretar general, anuntam demisia noastra din partidul Organizatia forta dreptei Salaj”, se precizeaza in comunicatul presedintelui filialei.

”Decizia noastra vine dupa o serie de deliberari…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de membri AUR au trecut la PNL. Anunțul facut de organizația liberalilor

19:11, 24.04.2024 - Sute de membri AUR au trecut la PNL, acuzand ca filiala județeana a partidului condus de George Simion nu le-a oferit niciun loc eligibil pe lista candidaturilor la Consiliul Județean. Fostul reprezentant al AUR, Adrian Bacescu, a fost desemnat candidatul PNL pentru primaria orașului Nehoiu.

Sondaj INSCOP europarlamentare: Alianța PSD-PNL, lider detașat / AUR pierde procente importante

10:35, 23.04.2024 - Alianta PSD-PNL este creditata ca 46,6% din intentiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianta Dreapta Unita cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP in luna aprilie, la comanda News.ro.

Ludovic Orban, la conferința de lansare a candidaților ADU: “In județul Vaslui, instituțiile statului sunt ințesate de membri de partid” (FOTO)

00:15, 15.04.2024 - REALITATE… Alianța Dreapta Unita (ADU) Vaslui, constituita oficial in urma cu doua saptamani, și-a lansat, duminica, 14 aprilie, candidații pentru alegerile locale de pe 9 iunie. Evenimentul, care a avut loc la Casa de Cultura din municipiul Vaslui, a fost presarat cu mai multe discursuri taioase la…

A fost dizolvat intregul BPJ al PNL Timis. Danut Groza a demisionat din functia de secretar general inainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu in BPJ

20:25, 26.03.2024 - O adevarata revolutie in PNL Timis! Nu doar Alin Nica si Cosmin Tabara au fost demisi din functiile de lideri ai PNL Timis si, respectiv PNL Timisoara, ci intregul Birou Permanent Judetean (BPJ) a fost dizolvat. In Biroul Permanent National a fost desemnat un nou Birou Judetean, in care a fost cooptat…

Danuț Groza a demisionat din funcția de secretar general al PNL Timiș

19:35, 26.03.2024 - Primarul orașului Sannicolau Mare a demisionat, luni, din funcția de secretar general al PNL Timiș. Motivul il reprezinta decizia conducerii PNL de a susține candidatura unui social-democrat la Consiliul Județean Timiș.

Lovitura sub centura pentru Ludovic Orban, Forța Dreptei: 344 de membri de la filiala Salaj au demisionat in bloc

15:55, 26.03.2024 - Lovitura sub centura pentru Ludovic Orban , președintele Forța Dreptei: cateva sute de membri de la filiala din Salaj, in frunte cu presedintele și secretarul general al organizației, și-au dat demisia, din cauza diferențelor de viziune fața de directia pe care o urmeaza partidul. Astfel, Sorin-Alin…

Teatru total la PNL, Șoptica a demisionat de la Județ, dar a ramas președinte la Municipiu, organizația care trebuie sa dea candidatul la Primaria Botoșani

20:00, 03.03.2024 - Chiar daca pe 26 februarie a renunțat la funcția de președinte al organizației județene, la care fusese ales la conferința din 2021, Costel Șoptica a ramas in continuare președintele filialei municipale a PNL Botoșani.

Stadiul lucrarilor de reabilitare a drumului județean 190G au ajuns la 20%

07:41, 28.02.2024 - Lucrarile de reabilitare a drumului județean DJ 190G, cuprins intre ieșirea din localitatea Balc, de la intersecția cu Almașu Mare, pana la limita cu județul Salaj, au ajuns la un stadiu fizic de 20%.


Ce parere ai despre aceasta stire?