Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liban: 20 de persoane rănite în timpul unui miting împotriva crizei deșeurilor menajere

Publicat:

Cel puțin 20 de protestatari au fost raniți duminica la Beirut in ciocniri cu forțele de ordine in timpul unui miting impotriva crizei deșeurilor menajere, a informat Crucea Roșie libaneza, informeaza AFP.

'Exista 20 de raniți în rândul demonstranților, dintre care 13 au fost spitalizați', a declarat un oficial al Crucii Roșii.

Ciocniri violente au început înca de sâmbata între polițiști și un grup de protestatari în timpul unei demonstrații împotriva incapacitații guvernului de a gasi o soluție la criza deșeurilor menajere care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Ciocniri intre politie si protestatari: in ce țara s-au produs revoltele

15:55, 19.03.2024 - In Argentina, astazi au avut loc ciocniri violente intre politie si demonstrantii care protestau impotriva taierii cheltuielilor sociale de catre noul guvern. Politistii au recurs la tunuri cu apa, bastoane si gaze lacrimogene impotriva protestarilor, care blocau drumurile de acces spre capitala Buenos…

VIDEO FOTO - O mașina a intrat in mulțime in Polonia: 17 raniți - bilanț provizoriu

18:20, 01.03.2024 - O masina a intrat in plin, vineri, in oamenii care traversau pe o trecere de pietoni din centrul orasului Szczecin. Potrivit autoritatilor, cel putin 17 persoane sunt ranite, relateaza BFMTV, conform News.ro. Dintre cele 17 persoane ranite, trei sunt minori si doi raniti sunt in stare critica, a…

Tragedie in Polonia: 17 raniți dupa ce o mașina a intrat in plin in oamenii de pe trecerea de pietoni

18:15, 01.03.2024 - O masina a intrat in plin, vineri, in oamenii care traversau pe o trecere de pietoni din centrul orasului Szczecin. Potrivit autoritatilor, cel putin 17 persoane sunt ranite, relateaza BFMTV. Dintre cele 17 persoane ranite, trei sunt minori si doi raniti sunt in stare critica, a declarat presei prefectul…

Crucea Rosie ancheteaza 23.000 de persoane disparute in contextul razboiului declansat de Rusia

20:25, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa afle informatii despre 23.000 de cazuri de disparitie in timpul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, transmite AFP.

Crucea Roșie investigheaza soarta a peste 20 de mii de persoane disparute in timpul razboiului dintre Rusia și Ucraina

19:20, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa "faca lumina in ceea ce priveste soarta a 23.000 de persoane disparute" in timpul razboiului dintre Rusia si Ucraina, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Timisoara: Mai multe persoane ranite de un panou de decor care a cazut in timpul unui spectacol, la Teatrul German

00:20, 05.02.2024 - O femeie a fost transportata la spital, dupa ce a fost ranita duminica seara, de un panou din lemn care facea parte dintr-un decor, la Teatrul German de Stat din Timisoara, si a cazut peste victima, in timpul unui spectacol.


Ce parere ai despre aceasta stire?