Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lavrov a purtat la Viena negocieri cu ministrul chinez de Externe

Publicat:

Lavrov a purtat la Viena negocieri cu ministrul chinez de ExterneFoto: mir24.tvMinistrul rus de Externe, s-a întîlnit cu omologul sau chinez, la Viena, unde are loc runda finala a negocierilor dintre Iran și cei șase mediatori internaționali privind programul nuclear al Teheranului.

Miniștrii au comparat pozițiile în aspectele cheie cu perspectiva unor soluții de compromis. Ei au confirmat adeziunea la realizarea unor acorduri echilibrate, care raspund intereselor tuturor țarilor care participa la procesul negocierilor.


SURSA: romanian.ruvr.ru

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov: Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace

18:50, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

China afirma ca atacul Iranului asupra Israelului a fost „un exercitiu al dreptului de autoaparare”

08:26, 16.04.2024 - China a condamnat atacul Israelului asupra cladirii unui consulat din incinta ambasadei iraniene din Damasc, afirmand prin ministrul sau de externe ca raspunsul Iranului a fost un „exercitiu al dreptului la autoaparare", transmite CNN, citat de News.ro.Oficialul a adaugat ca incidentul de la ambasada…

China va sprijini dezvoltarea Rusiei, i-a spus lui Lavrov ministrul de Externe de la Beijing: Cu Putin, rușii au un viitor stralucit

12:00, 09.04.2024 - Ministrul chinez de externe Wang Yi a declarat marti, in timpul unei intalniri cu seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov, ca Beijingul doreste sa "consolideze cooperarea strategica" cu Moscova, a relatat presa de stat rusa.

Alianța care se formeaza in fața tuturor: o relație 'fara precedent' intre China și Rusia, pe fondul razboiului din Ucraina

11:40, 09.04.2024 - Seful diplomatiei chineze Wang Yi a declarat marti, in timpul unei intrevederi cu ministrul de externe rus Serghei Lavrov, ca Beijingul doreste "consolidarea cooperarii strategice" cu Moscova, a transmis o agentie de stat rusa, informeaza AFP, scrie Agerpres.

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Serghei Lavrov merge in China pentru discuții pe „teme fierbinți” cu omologul sau, Wang Yi

12:15, 07.04.2024 - Seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov va efectua luni si marti o vizita oficiala in China, principalul partener diplomatic si economic al Moscovei, au anuntat serviciile sale intr-un comunicat de presa difuzat duminica, informeaza AFP.

Avertisment SUA: Iran Air ar putea fi interzisa in Europa daca Teheranul trimite rachete Rusiei

06:55, 16.03.2024 - Oficialul a comentat in timp ce Statele Unite s-au alaturat celor sase aliati ai sai din G7, emitand o declaratie care avertizeaza Iranul sa nu trimita rachete in Rusia, pentru ca altfel se va confrunta cu consecinte. ”Daca Iranul va continua cu furnizarea de rachete balistice sau tehnologie aferenta…

Ce au discutat miniștrii de Externe ai Ucrainei și Chinei

11:25, 18.02.2024 - Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, s-a intilnit cu ministrul chinez de Externe, Wang Yi. Aceștia au discutat despre relațiile bilaterale și despre necesitatea stabilirii unei paci juste și durabile in Ucraina. Potrivit Ministerului ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba s-a intilnit cu omologul…


Ce parere ai despre aceasta stire?