Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Asta chiar nu ai mai văzut! Laura Cosoi s-a pozat la WC!

Publicat:

Vedeta si-a surprins fanii de pe Facebook cu o imagine pe care a postat-o pe site-ul de socializare.

In fotografie, Laura apare in timp ce se pregateste sa intre la o toaleta publica, in Sighisoara.

"In ce oras crezi ca am facut poza asta?", si-a intrebat blonda fanii de pe Facebook.


Multi dintre ei au ghicit locul respectiv si chiar au marturisit ca au trecut si ei pe la acel WC, dar au existat si comentarii de nemutumire a fanilor in legatura cu fotografia.

"Dar alta poza decat asta cu WC nu gaseai si tu?", i-a reprosat un admirator.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Gabrielei Cristea dupa ce a fost criticata ca vinde cozonaci, zacusca și dulceața: „Nu de mine trebuie sa va luați, ci de trantorii care intind mana”

09:35, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a rabufnit dupa ce a fost criticata pe rețelele de socializare ca vinde cozonaci, zacusca și dulceața. Pasiunea prezentatoarei de televiziune s-a transformat intr-o afacere de succes, vedeta are mulți clienți. Pana de curand, Gabriela Cristea gatea doar pentru familia ei, pentru Tavi…

Nicu Covaci operat. Informații oficiale

12:40, 24.03.2024 - Nicu Covaci, liderul formației Phoneix, care a fost operat de urgența pe creier, vineri, la Spitalul Județean din Timișoara, a trecut cu succes un obstacol major, potrivit unui mesaj publicat pe pagina artistului de catre formație. „Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea…

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?