Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kovesi: "Nu abandonați lupta. Corupția poate fi înfrântă!" Cum explică protocolul SRI

Publicat:

Fosta șefa a DNA Laura Codruța Kovesi recunoaște, într-un interviu pentru , ca a facut și greșeli în activitatea de la DNA, însa spune ca protocolul secret cu SRI nu a fost una dintre ele.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Amnesty International critica Moldova pentru incalcarea unor drepturi in lupta cu influența rusa

07:45, 25.04.2024 - Amenințarile „hibride” cu care se confrunta R. Moldova sunt general-recunoscute in Occident. De acolo vin insa și avertismente ca nu chiar orice mijloace de riposta sunt ok, relateaza stiripesurse.md care citeaza Europa Libera.

Un lunetist american care lupta in Ucraina explica de ce soldații din unitatea sa prefera armele sovietice

14:05, 21.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a dezvaluit ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca arme din epoca sovietica in locul celor moderne, intrucat muniția este mai ușor de gasit și poate fi luata inclusiv de la inamicii ruși.

UNInterviu cu Victoria Furtuna, care a plecat cu scantei de la PA, despre corupție, lupta cu guvernarea și cine sta in spate: Niciodata nu am avut aspirații politice

18:00, 19.04.2024 - Fosta procuroare de la Anticorupție vine cu dezvaluiri, la UNInterviu pentru UNIMEDIA, despre cine sta in spatele acțiunilor sale, de ce plecarea sa s-a soldat nu doar cu un scandal monstru in sistem, dar și cu o investigație penala și ce planuri de viitor are.

Nemulțumiri ale unor instituții UE fața de activitatea lui Kovesi la EPPO. Cum raspunde fosta șefa a DNA

09:50, 19.03.2024 - Comisia Europeana si alte institutii ale UE au ezitat sa trimita notificari ale unor potentiale cazuri de frauda catre EPPO, parchet condus de Laura Codruța Kovesi, fiind semne de intrebare privind unele aspecte din activitatea instituției, potrivit site-ului Follow the Money.

Ce spune Kovesi despre o eventuala candidatura la prezidențiale, dupa ce a fost masurata in mai multe sondaje

11:55, 03.03.2024 - Fosta șefa DNA și actuala șefa EPPO, Laura Codruța Kovesi, a negat in cadrul unui interviu pentru Spotmedia ca ar putea candida la prezidențiale, in contextul in care a fost masurata in mai multe sondaje.

Laura Codruța Kovesi, vrea fonduri mai multe pentru lupta cu organizațiile de infractori

10:11, 12.02.2024 - „Nu dormiți liniștiți!”. Acesta este mesajul procurorului general al Europei pentru organizațiile de infractori care vizeaza, din ce in ce mai mult UE și banii sai,  scrie Politico. The post Laura Codruța Kovesi, vrea fonduri mai multe pentru lupta cu organizațiile de infractori first appeared on Informatia…

Laura Codruța Kovesi cere mai multe puteri pentru a putea lupta cu traficații de droguri din UE

08:50, 09.02.2024 - Laura Kodruța Kovesi, șefa Parchetului European, dorește sa obțina mai multe puteri și fonduri suplimentare pentru a putea lupta cu traficații de droguri din Uniunea Europeana. Laura Kodruța Kovesi, șefa Parchetului European, dorește sa obțina mai multe puteri și fonduri suplimentare pentru a putea…

Laura Codruța Kovesi, mesaj de forța pentru traficanții de droguri din UE: „Nu veți dormi bine”

19:50, 08.02.2024 - La doi ani de cand și-a inceput activitatea ca prim-șefa a Parchetului European (EPPO), Laura Codruța Kovesi a vazut o "reorientare din partea mafioților, care și-au indreptat privirea spre subvențiile UE și frauda cu TVA", noteaza sursa citata.„Nu exista o țara curata”"Europa pierde peste 50 de miliarde…


Ce parere ai despre aceasta stire?