Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul respinge acuzațiile SUA că ar avea un rol destabilizator în regiune

Publicat:

Ministerul de Externe iranian a respins miercuri acuzatiile SUA potrivit carora are un rol destabilizator in regiune, au anuntat media de stat iraniene, relateaza Reuters, scrie agerpres.ro. 
Secretarul de stat american a afirmat marti ca Iranul comite 'actiuni destabilizatoare' prin sustinerea gruparii siite libaneze proiraniene Hezbollah in Liban, prin furnizarea de rachete pentru rebelii siiti houthi in Yemen si prin trimiterea de arme si luptatori in Siria

'Repetarea acuzatiilor si minciunilor neintemeiate nu va ajuta la solutionarea greselilor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA si UE se gandesc la noi sanctiuni impotriva Iranului

08:45, 17.04.2024 - Se gandesc la noi sancțiuni! Statele Unite si Uniunea Europeana au anuntat ca analizeaza posibilitatea de a impune noi sanctiuni impotriva Iranului, dupa atacul acestuia asupra Israelului din weekend, transmite BBC . Secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, a declarat ca se asteapta sa ia masuri…

Tensiuni diplomatice! Iranul convoaca mai mulți ambasadori europeni

15:36, 14.04.2024 - Ministerul iranian de Externe a anuntat ca i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Frantei si Germaniei pentru a protesta fata de comentariile facute de autoritatile din aceste tari in urma loviturilor iraniene impotriva Israelului din cursul noptii, relateaza Le Figaro si Reuters, conform news.ro.

Șeful Pentagonului, prima reacție dupa ce Iranul a lansat un atac asupra Israelului: Nu vom ezita sa acționam

07:40, 14.04.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca forțele americane au ajutat la interceptarea a zeci de drone și rachete iraniene lansate impotriva Israelului din Iran, Irak, Siria și Yemen.

Informatia care pica prost pentru rusi

14:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste” majore pe teritoriul ei inaintea atentatului comis intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters. „Cu cateva zile inainte de atacul din Rusia, Teheranul…

Kirgizstanul isi indeamna cetatenii sa-si limiteze calatoriile in Rusia

11:56, 27.03.2024 - Ministerul de Externe al Kirgizstanului isi indeamna cetatenii sa-si amane calatoriile nenecesare in Rusia, dupa atacul de la sala de concerte din Moscova care a fost atribuit imigrantilor din regiunea Asiei Centrale, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. Evenimentele au sporit sentimentul anti-imigranti…

Rusia a interzis intrarea in tara a 227 de cetateni ai SUA

14:25, 14.03.2024 - Federația Rusa a interzis intrarea in țara a 227 de cetațeni americani, printre care se numara și purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Matthew Miller, a transmis joi Ministerul rus de Externe, relateaza Reuters.

Iranul ar putea avea curand trei bombe atomice. Șeful AIEA i-a avertizat pe miniștrii de externe din UE

23:35, 19.02.2024 - Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, a afirmat luni directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA) Rafael Grossi, citat de Reuters.

Armata israeliana sustine ca a atacat peste 50 de tinte Hezbollah in Siria si 3.400 in Liban incepand din octombrie

22:05, 03.02.2024 - Armata israeliana a sustinut sambata ca a atacat peste 50 de tinte legate de Hezbollah in Siria de la inceputul razboiului in octombrie impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas in Fasia Gaza, relateaza AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?