Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul este hotărât să interzică în continuare accesul femeilor pe stadioane. O iraniancă s-a autoincendiat

Publicat:

''In conditiile actuale, prezenta femeilor pe stadioane nu este recomandata'', a declarat , seful de cabinet al presedintelui iranian, pentru agentia de stiri Mehr.

, femeilor le este interzis sa participe la meciurile de fotbal de pe stadioane de patru decenii. O femeie s-a sinucis, dandu-si foc, in semn de protest la inceputul acestei saptamani, declansand un val de proteste in tara.

Vaezi a declarat ca, in timp ce guvernul nu are obiectii in principiu, ''cerintele morale'' trebuie respectate.

Fanii barbati continua sa rosteasca ''insulte vulgare''…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Iranul interzice din nou intrarea femeilor pe un stadion de fotbal

15:30, 24.04.2024 - Liga iraniana de fotbal a interzis marti prezenta femeilor pe stadionul Yadegar Imam din orasul Tabriz, dupa ce le-a deschis portile pentru prima data pe 12 aprilie, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Dinamo București și UTA Arad, iertate de Comisia de disciplina a FRF -Cand revin fanii la stadion?

16:55, 17.04.2024 - Dinamo București și UTA Arad vor putea juca cu suporteri in tribuna ultimele meciuri din play out-ul Superligii. Comisia de Disciplina a Federației Romande de Fotbal a anunțat miercuri ca a „suspendat parțial” sancțiunea de interzicere a spectatorilor in tribune, la meciurile de pe teren propriu, potrivit…

Vaduva lui Navalnii ii publica memoriile

20:11, 11.04.2024 - Memoriile postume ale principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, o marturie a „angajamentului sau neclintit in lupta impotriva dictaturii”, potrivit vaduvei sale, vor fi publicate pe 22 octombrie, a anuntat joi editorul american Knopf, potrivit AFP. „Aceasta carte este o marturie…

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Razvan Burleanu: „Am adus de doua ori mai multi spectatori pe stadioane la Cupa Romaniei”

16:40, 12.03.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca numarul spectatorilor care au asistat la meciurile din cadrul Cupei Romaniei s-a dublat odata cu schimbarea formatului competitional. Totodata, Burleanu a precizat ca si audientele TV au inregistrat…

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Rasismul din fotbal: Strigatele de maimuța din tribune, justificate pentru unii dintre fanii italieni

09:26, 09.02.2024 - Aproximativ 16% dintre italieni considera ca imitarea strigatelor de maimuta si proferarea de injurii rasiste sunt justificate atunci cand sustin o echipa de fotbal, potrivit unui sondaj publicat joi, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?