Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care să nu faci niciodată: strică preparatul rapid

Publicat:
Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care să nu faci niciodată: strică preparatul rapid

Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea cartofilor. Aceștia nu trebuie fierți in apa rece. Se adauga in cratița abia dupa ce apa incepe sa fiarba. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

S-a aflat ingredientul secret pentru tinerețea veșnica: poate incetini procesul de imbatranire a omului

02:05, 05.04.2024 - Proteina ursului de apa poate incetini procesul de imbatranire a omului, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știința. Astfel de creaturi pot indura cele mai extreme condiții din lume și pot supraviețui.

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Nu mai pune margarina in piureul de post! Ingredientul care il face gustos, asa faceau gospodinele pe vremea lui Ceausescu

14:45, 21.03.2024 - Nu mai pune margarina in compoziția de tuberculi fierți! Poți apela la ingredientul pe care il foloseau gospodinele din Romania pe vremea lui Nicolae Ceaușescu pentru a oferi aroma preparatului. Cum trebuie sa procedezi ca sa pregatești piure de post ca in comunism. Piureul de cartofi, o mancare de…

Cum faci cel mai bun sirop pentru mucenicii moldovenesti. Ingredientul secret, de asta ies asa aromati de fapt

13:10, 06.03.2024 - Vrei sa pregatești o rețeta speciala de mucenici moldovenești in aceasta primavara? Playtech Știri iți explica ce ingredient secret trebuie sa adaugi in sirop, pentru a aromatiza desertul. Cum sa folosești siropul de la mucenici ramas in bucatarie. Nu il risipi! De unde provine tradiția prepararii mucenicilor…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ce trebuie sa pui in apa in care fierbe fasolea pentru ca boabele sa ramana intregi, de fapt. Ingredientul secret pentru un preparat ca la restaurant

20:20, 12.02.2024 - Fara doar și poate, fasolea este una dintre cele mai consumate alimente din intreaga lume. Fiarta, batuta sau folosita in diferite preparate culinare, acest aliment este la mare cautare indiferent de sezonul in care ne aflam. Insa, exista și un secret atunci cand vine vorba fierberea ei. Iata ce trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?