Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari', regizat de Radu Jude, selectat în competiția Festivalului Internațional de Film de la Haifa

Publicat:

Lungmetrajul "Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari", regizat de , a fost selectat in competiția Festivalului Internațional de Film de la Haifa, Israel, care va avea loc in perioada 22 septembrie - 1 octombrie, potrivit site-ului evenimentului, scrie Mediafax.

Cea de-a 34-a ediție a Festivalului de la Haifa va prezenta peste 150 de filme din toata lumea, dar și cele mai bune pelicule israeliene contemporane.

Filmul lui a fost inclus in competiția Carmel, dedicata lungmetrajelor internaționale.

Recent, lungmetrajul lui a fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii” - regia Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

00:05, 23.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni AGERPRES.

Doua filme romanesti, selectate la Festivalul de la Cannes 2024: Documentarul „Nasty” și filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii”

21:35, 22.04.2024 - Documentarul „Nasty”, despre viața si cariera tenismenului roman Ilie Nastase, și filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii” au fost incluse in selectia celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, care va avea loc intre 14 si 25 mai, transmite Agerpres.Documentarul „Nasty”, regizat…

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii”, regizat de Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

21:25, 22.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni Agerpres.

'NASTY', documentarul despre Ilie Nastase, in selectia Festivalului de la Cannes

20:45, 22.04.2024 - "NASTY", documentarul despre viata si cariera tenismenului roman Ilie Nastase a fost inclus in selectia celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume. Filmul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu si…

Sebastian Stan, in rolul lui Donald Trump intr-un film selectat in competitia Festivalului de la Cannes

20:25, 11.04.2024 - Primele imagini cu actorul de origine romana Sebastian Stan, care interpreteaza o versiune mai tanara a lui Donald Trump, inainte ca acesta sa devina un star de televiziune si presedinte al Statelor Unite, au fost dezvaluite in trailerul filmului biografic "The Apprentice".

Cros caritabil, in weekend, la Rucar

19:51, 10.04.2024 - Asociația Tineri Rucareni organizeaza, in acest weekend, primul eveniment caritabil. Crosului Bucuriei – Alerg pentru Rucar, va avea loc pe data de 14 aprilie, de la ora 13.30. Indiferent de varsta, posibilitatea de a se implica intr-o activitate sportiva plina de energie și entuziasm devine primordiala…

O eleva din Ciocanești, printre cei ce vor reprezenta Dambovița la Olimpiada Naționala de Istorie

18:20, 20.03.2024 - La Olimpiada Naționala de Istorie, care se va desfașura anul acesta la Brașov, din județul Dambovița vor participa patru elevi. Competiția se adreseaza elevilor din clasele VIII – XII, insa niciun elev de clasa a IX-a din județul nostru nu a reușit sa obțina punctajul necesar calificarii. La clasa a…

Actorul roman Sebastian Stan pe lista marilor castigatori de la Berlin 2024 | A obtinut Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare din filmul "A Different Man" (SUA)

22:10, 24.02.2024 - Actorul roman Sebastian Stan a fost premiat cu Ursul de Argint pentru rolul sau din productia "A Different Man" (SUA), in regia lui Aaron Schimberg, la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin.


Ce parere ai despre aceasta stire?