Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini în premieră de la scandalul din Lepa Brena în care a fost “şifonat” liderul interlop Sorin Udrea VIDEO

Publicat:

Primele imagini de la incidentul din barul in care liderul interlop a fost “sifonat” au fost facute publice. In luna martie, Udrea a inceput spre dimineata cand l-a plesnit pe Udrea care a avut o problema cu sora sa. A urmat o busculada, iar scandalul a continuat  inclusiv pe holul [...]Categorie: ( Citeste in continuare )

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

George Simion cere intervenția SRI in scandalul Roșia Montana: 'Marcele: ai jucat la bursa tu sau apropiatii tai?'

21:30, 09.03.2024 - George Simion, presedintele AUR, afirma sambata despre cazul Rosia Montana ca ”miroase a tradare de tara cu speculatii la bursa pe baza de aur”, relateaza News.ro. Liderul AUR George Simion afirma ca, dupa o luna in care Marcel Ciolacu si ministrii sai au inundat spatiul public din Romania cu informatia…

Primele imagini de la scandalul monstru din Primaria Jilava VIDEO

17:15, 08.03.2024 - Un alt barbat l-a inregistrat pe primar in timp ce l-a dat afara din birou și l-a batut. Am incercat sa il contactam pe primar pentru un punct de vedere, insa pana la aceasta ora nu am reușit. 

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

Primele imagini cu Ciprian Pian in libertate. Liderul clanului Duduianu a ieșit din arest / VIDEO

17:11, 17.02.2024 - Au aparut primele imagini cu Ciprian Pian in libertate! Liderul clanului Duduianu a fost eliberat din arest, dupa aproape un an in care a stat in spatele gratiilor. Ciprian Pian este acuzat de tentativa de omor și a mai avut probleme cu legea in trecut.

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?