Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea Zilei: Reparația necalitativă din centrul Capitalei

Publicat:

Internauții critica reparația capitala din centrul Chișinaului. Ei cer ca proiectanții și directorii de companii care s-au ocupat de proiect sa fie trași la raspundere. De exemplu, în imaginea de mai sus, copacii stau în colțul patratului de pamânt rezervat lor, prin urmare, dupa ce vor crește câțiva ani, radacinile lor vor ridica trotuarul și-l vor distruge.


Foto: .

Timpul.md

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

De Ziua Mondiala a Sanatații, in centrul capitalei se ofera consultații cetațenilor

11:01, 07.04.2024 - Primaria capitalei informeaza ca astazi 7 aprilie 2024, intre orele: 09:00-12:00, in contextul marcarii Zilei Mondiale a Sanatații, in Gradina Publica Ștefan cel Mare și Sfint, vizitatorii pot beneficia de anumite consultații, noteaza Noi.md. Astfel, doritorii vor avea parte de: • Consultarea specialiștilor…

Președintele Comitetului militar al NATO, surprins la Kiev in timpul atacului masiv rusesc asupra capitalei ucrainene

13:25, 21.03.2024 - Amiralul olandez Rob Bauer, președintele Comitetului militar al NATO, se afla la Kiev, joi, in timpul masivului atac cu rachete și drone al Rusiei. Este prima data cand o delegație militara a NATO a vizitat capitala ucraineana de la inceputul invaziei pe scara larga in februarie 2022.

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Semafoare inteligente, la mai multe intersecții din centrul capitalei: Acestea vor fluidiza traficul, pentru a reduce din ambuteiaje

21:50, 06.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau anunța despre activarea semafoarelor modernizate de pe strada 31 august incepand cu ziua de astazi, dar și despre funcționalitate altor noi semafoare amplasate in mai multe intersecții din centrul capitalei.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Cum arata o școala din centrul Chișinaului in anul 1973

09:55, 22.02.2024 - Pe internet a fost publicata un colaj video inedit, realizat in 1973 cu una dintre cele mai bune școli din centrul Chișinaului. Videoclipul a fost postat pe pagina sa de socializare de catre expertul in patrimoniu cultural și fostul șef al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, Ion Ștefanița.…

N-ai vazut așa ceva! Șofer ”dezorientat” circula pe contrasens prin centrul Clujului! ”Dupa 2 luni de Anglia”, glumesc internauții (VIDEO)

14:31, 03.02.2024 - Un șofer ”dezorientat” a fost filmat in timp ce circula, fara nicio grija, pe contrasens, chiar prin centrul Clujului! Nu și-a dat seama de acest lucru nici macar cand din sens opus veneau autovehicule, care circulau regulamentar pe sensul lor! Imaginile au starnit hohote de ras pe internet, așa ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?