Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa si Alina Eremia, asa cum fanii si-au dorit mereu sa-i vada. Cum au fost fotografiati cei doi

Publicat:

Aceasta nu a venit, insa cei doi au tot fost surprinsi in ipostaze care dau multe de inteles. Recent, Alina si Dorian s-au fotografiat in timp ce tanara artista il pupa pe obraz pe actor si, ca de obicei, reactia fanilor nu a intarziat sa apara.

Incantati de ceea ce vad, acestia s-au grabit sa comenteze: "Cu poza asta am murit. Sunteti asa de... draguti!", "Cat sunteti de frumosi impreuna, tati!", "De cand asteptam poza asta Va pupam si noi, si vrem mai des poze ca asta", au scris o parte dintre ei.

Multi spera in continuare ca actorii lor preferati sa-si recunoasca sentimentele…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Babs ii face „concurența” lui Dorian Popa? Cum și-a amenajat curtea Claudia Iosif. Bruneta și-a dorit și piscina / FOTO

20:40, 21.04.2024 - Babs pare ca și-a schimbat viața complet de cand nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa. Claudia Iosif a anunțat, in urma cu cateva luni, ca iși deschide propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și s-a ocupat și de amenajarea curții.

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!

„Sa fie intr-un ceas bun! Sa fiți fericiți!” » Reacția Anamariei Prodan, dupa ce fanii au speculat ca Ronald Gavril a cerut-o de soție

16:21, 12.03.2024 - Anamaria Prodan (51 de ani) se iubește de cateva luni de zile cu Ronald Gavril (37 de ani), care e un celebrul pugilist. Recent, fanii au speculat ca sportivul a cerut-o in casatorie pe impresara, ba chiar au și felicitat-o pe rețelele de socializare. De cateva zile, Anamaria Prodan și Ronald Gavril…

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.

Sven-Goran Eriksson va fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical

15:30, 13.02.2024 - Sven-Goran Eriksson va fi antrenorul lui Liverpool la un meci amical. Asta in urma unei inițiative a fanilor echipei care vor sa-i indeplineasca lui Eriksson una dintre ultimele dorințe. Recent, Eriksson a dezvaluit ca este pe moarte și ca regreta ca nu a putut sa o pregateasca pe Liverpool.Fanii…


Ce parere ai despre aceasta stire?