Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată dovada! Andreea Bălan, adevărul despre logodna cu iubitul american: "S-a îndrăgostit de mine fără să ştie cine sunt"

Publicat:

În ultimele zile, zvonul unei posibile logodne între si iubit sau a stârnit controverse în presa de scandal din tara. Totul a pornit de la un inel impunator, pe care artista îl poarta pe deget.

Invitata în platoul emisiunii " de Weekend", de la , Andreea a tinut sa lamureasca faptul ca nu s-a logodit, nu a trecut în pasul urmator al relatiei, dar este foarte fericita alaturi de iubitul sau.

"Inelul este de la mama mea. Îl am de ani de zile. Nu m-am logodit, daca asta era întrebarea.…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Andreea Balan, detalii din viața de cuplu. Cat de importanta este susținerea pentru artista și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasa iubire” / VIDEO

10:05, 25.04.2024 - Andreea Balan și Victor Cornea formeaza un cuplu de cateva luni și se iubesc necondiționat. Cei doi se susțin reciproc in proiectele personale și reușesc sa petreaca mult tima impreuna, in ciuda programelor aglomerate pe care le au.

Star Matinal. De ce nu se casatorește Claudia Potec in 2024. Motivele pentru care nu iși dorește sa faca nunta: „Nu avem...” / VIDEO

15:06, 28.03.2024 - Camelia Potec traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul ei, insa momentan nu se gandește la nunta! Campioana a dezvaluit de ce nu se casatorește in anul 2024. Iata motivele pentru care nu iși dorește sa faca marele pas momentan. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Unde nu mai vrea Andreea Balan sa mearga vreodata. Vacanța pe care vedeta nu o va mai repeta: „Ai impresia ca mori...” / VIDEO

10:40, 28.03.2024 - Andreea Balan a dezvaluit unde nu mai vrea sa mearga vreodata! Vacanța pe care indragita vedeta nu o va mai repeta. Ce a marturisit cunoscuta cantareața cu privire la locul pe care l-a vizitat, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Ce face Miki de la K-pital de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupa artista: „Adevarul e ca...” / VIDEO

12:30, 27.03.2024 - Miki de la K-pital a venit astazi in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars și a vorbit despre ocupația pe care o are de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Iata ceface artista in prezent!

Star Matinal. Speak și Cristina Ștefania, adevarul despre cererea in casatorie. Cei doi s-s-au logodit in Asia Express: ”Daca nu ieșea de data asta...” / VIDEO

09:26, 16.02.2024 - Speak și Cristina Ștefan traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste șase ani. Cei doi s-au logodit in Asia Express, in 2020, cand artistul a decis sa faca marele pas. Au trecut mai mulți ani de atunci, dar nu s-au gandit la casatorie, avand numeroase proiecte in desfașurare pe care nu le pot anula.

Star Matinal. Valentin Sanfira, adevarul despre situația financiara a lui și a soției. Cum se descurca, de fapt: „Am apucaturi de bogat, dar nu...” / VIDEO

11:50, 31.01.2024 - Valentin Sanfira a spus adevarul despre situația financiara a lui și a soției sale, Codruța. Cum se descurca, de fapt. Ce a marturisit indragitul cantareț de muzica populara, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?