Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată cele mai bune metode să pui la păstrare roșiile pentru iarnă

Publicat:

  Conservați roșiile prin metode naturale, sa va bucurați de savoarea și gustul lor delicios tot anul! Roșiile se pot pastra intregi, in soluție cu sare sau cu zeama de lamaie, se mai pot conserva in bulion, la borcane, sau in congelator. Indiferent de metoda pe care o alegi, roșiile iși vor pastra gustul și ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

La cat timp se uda semințele de roșii. Doar așa vei avea o recolta bogata

14:26, 08.04.2024 - Indiferent daca ești incepator in cultivarea roșiilor sau ai deja experiența, trebuie sa știi la cat timp se uda semințele de roșii. Roșiile sunt cele mai populare alegeri pentru legumele cultivate acasa – sunt ușor de crescut, rapid de taiat și produc rezultate delicioase. Ce sa nu faci cand cultivi…

Ce sa faci cu roșiile ca sa nu se mai crape, de fapt. Trucul gradinarilor care te ajuta mult

18:15, 06.04.2024 - Indiferent daca sunteți gradinari incepatori sau un profesionist in agricultura, exista intotdeauna posibilitatea ca roșiile din gradina sa se crape. Unele tomate se sparg inainte de a fi recoltate, dar v-ați intrebat de ce oare? In materialul urmator va aratam de ce se intampla acest lucru și ce trebuie…

Roșiile de Scarișoara, pentru prima data pe piața inca din martie. Cu cat ajung la vanzare

23:35, 02.04.2024 - Un producator din Scarișoara, județul Olt, recunoscut pentru ca an de an pune pe piața printre primii tomate romanești gustoase, a reușit sa culeaga roșii inca din prima jumatate a lui martie. Iarna blanda și investițiile in modernizarea solariilor i-au permis performanța.

Ninge ca in povești in Romania: strat de zapada și polei. Pot fi amendați șoferii care circula, in martie, fara anvelope de iarna? 

14:51, 22.03.2024 - In zonele montane, sunt zone unde chiar s-a depus un strat de zapada de 1-3 cm pe carosabil, iar drumarii impraștie material antiderapant.Pana in anul 2011, șoferii erau obligați sa circule cu anvelope de iarna din luna noiembrie pana la final de martie.Dar legea a fost schimbata iar șoferii nu trebuie…

Cum sa curațați o hota din oțel inoxidabil: metode naturale pentru indepartarea grasimii

08:00, 09.03.2024 - De cele mai multe ori, aragazul este cel mai folosit intr-o bucatarie. Indiferent de ceea ce gatești, se murdarește și trebuie curațat dupa fiecare utilizare. Deși nu se vede, hota devine și ea murdara, deoarece toata grasimea acumulata se depune pe ea. Cele mai multe hote sunt din oțel și din fericire,…

Alimentele pe care nu trebuie sa le pui in frigider sub nicio forma. Mulți fac aceasta greșeala

17:55, 03.02.2024 - Iata o lista cu 10 astfel de alimente și explicațiile științifice care stau la baza acestor recomandari.Uleiurile vegetale: Uleiurile vegetale, precum cel de masline, floarea-soarelui sau arahide, nu ar trebui depozitate in frigider. Contrar convingerilor populare, temperaturile scazute pot duce la…

Condițiile in care șoferii pot sa circule cu anvelope de vara și iarna

13:20, 03.02.2024 - Șoferii pot sa circule cu anvelope de vara și iarna, insa, in anumite condiții. Noul Cod Rutier 2024 permite acest lucru, doar daca sunt respectate unele reguli specifice. Obligația șoferilor de a circula cu anvelope de iarna din luna noiembrie pana la final de martie a fost in vigoare pana in 2011.…

Peisaje de poveste in Valea Jiului

21:50, 01.02.2024 - In aceasta perioada, pe drumurile din Valea Jiului, au fost surprinse peisaje de poveste. Desigur, pentru cei responsabili de deszapezire, operațiunea nu a fost deloc ușoara, avand in vedere ca DN 66 A și DN 7A strabat zone montane. Cu toate acestea, cei care au ales sa traverseze sau sa se bucure…


Ce parere ai despre aceasta stire?